Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības programma līdz 150 Latiem, laikam tik Zalktis,ne? К списку тем
Grāmatvedības programma līdz 150 Latiem, laikam tik Zalktis,ne?
Grāmatvedības programma līdz 150 Latiem, laikam tik Zalktis,ne?
Vai var ieteikt ko citu - labāku iekļaujoties naudās?:-O
Ответы (48)
Anda
Jūsu domu gājiens nav zemē metams...
Tautas modrā acs visu redz;-)piekasās,piekasās Aivars007 AivarenoLOL
Ivan_s
Fui, cik nesmalks un cik neobjektīvs secinājums!
http://smiles.ru/coll/loki/loki16.gif
zalktis taču knapi kustās , citās grāmatvedības programmās ievadīsi 10 kontējumus, bet zalktī labi kad vienu, mūsu laiks pats laiks ir visdārgākais
Linete, varbūt problēma ir nevis programmā, bet cilvēkā, kas to vienu kontējumu tik ilgi vada? Nepiekrītu Jūsu apgalvojumam, esmu strādājusi gan ar Tildes Jumi, gan ar Zalkti - kontējumu ievadīšanas ātrums no tā nemainās.
Es arī negribu pieļaut, ka šo programmu tā apsaukā.
Manuprāt, tas ir nepelnīti.
Man grūti spriest, kādā "ātrumā" Linetei darbojas citas grāmatvedības programmas, bet Zalktim nav nekādas vainas.
Pēc manām domām.
darba atrums man gan ir liels, piekrītu kad tildes Jumis arī varētu kustēties ātrāk
laikam jātaisa sacensības grāmatojumu ievadīšanai! Es arī ātri strādāju, bet tik ļoti augstās domās par sevi un sliktās par programmu gan neesmu!
Par prieku Energy būšu diezgan nekaunīga - "sliktam dejotājam arī p... traucē!"
Andaz, nu tieši tā. neteikšu, ka darba ātrums man ir tik liels, ka programma netiek man līdzi, bet nu gluži gliemežātrumā arī nestrādāju un visas programmas strādā vienlīdz ātri, vnk Linete neprot izmantot programmas iespējas. IMHO.
Andaz, es sapratu, ka tas ir par Linete
Mana pieredze rāda, ka tikai 10% grāmatvežu māk (prot, grib..) izmantot programmas dotās iespējas! Un tie grāmatveži praktiski nekad nekritizē programmu! Vissliktākā programma ir atlikušajiem 90%, kuri neprot ar izvēlēto programmu strādāt (izmantot visas tās dotas iespējas).
Ja visi dati ievadīti un viss ir saprotams - problēmu nekādu.Es tad savos tempos - apkalpojot uzņēmumu, ko apkalpoju šobrīd varētu apkalpot 20 uzņēmumus.UZņēmums sekojošs. Kase - 2 EKA + termināls.PPR ienākošie ~ 20. Avansa norēķini~5 čeki.Ienākošie rēķini~ 5.Darbinieki-5.:-)
Aivareno, tev gan ar čekiem paveicies, man gan tā prieka ir krietni vairāk sākot no 10 čekiem līdz pat 150 un dažreiz vairāk (vienam uzņēmumam) čekiem mēnesī + izejošās un ienākošās KTPR.
Kaut nu tik atkal neizskatītos pēc piekasīšanās vai pēc nekorektas izklaidēšanās!
Tik sīka SIA, kā raksta Aivareno, man neviena nav.
Autoceļazīmju sadzejošana ir mana "mīļākā" nodarbošanās.
Pilnībā piekrītu Andai un Cleo - tie, kas strādā, nekritizē.
Anda - par to dejotāju bija kā ar kulaku uz acs...
Zdrastvujte.
nedavno nacala rabotu v malenjkoj firme i uznala o Zalktis. do etogo poljzovalasj prosto tablicami v Excel. Firma malenjkaja i raboti sezonnije. Kak casto posle pokupki nuzni obnovlenija (platnie)? Eto raz v mesjac ili kakto po drugomu? ili mozet jestj cto-to boleje podhodjasceje dlja nacinajuscih i malenjkih firm?
Spasibo!
Boleje tolko exel.Japokupaju raz v god ili dva.Budetesmotret nado vam eti obnavļenije iļi net.Programmadļja malenkih firm - prosto sladkoje nahodka.
Vai mēdz būt arī gorjkaja nahodka?
Mēdz būt, Aivar,tad kad tu liec cerības uz programmu, bet viņa neattaisno cerības....:'(
Закрыть
Краткое описание нарушения