Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN К списку тем

PVN
Firma X noslēdz darījumu ar uzņēmumu,kas uz darījuma noslēgšanas brīdī ir PVN maksātājs, bet tālāk noskaidrijas ka firma X nenodot atskaites un tālāk ir izslēgta no PVN maksātāju saraksta. Kas no partneriem nes atbildību par PVN summām(firma X atskaitīja priekšnodokļi)
Sergejst
Sergejst 11.03.2004 14:44
46 сообщений на сайте

Ответы (4)

Visi, kas aprēķina PVN nes atbildību gan par savu firmu, gan par partnerfirmu, ja tā ir PVN maksātāja un Jūs gribat šo PVN kā priekšnodokli.
Veraita
Veraita 11.03.2004 15:46
167 сообщений на сайте
Lūdzu palīdzību vēl reiz , nepareizi noformulēju jautājumu, neviss firma X ir izslēgta no maksātājiem, bet uzņēmums . Sanāk ka uz šodienu man skaitās darījums un ir atskaitītts priekšnodoklis no partnera kas nav PVN maksātājs, bet vēl reiz uzsvēru ka darījuma noslēgšanas brīdī gan uzņēmums gan firma X bija PVN maksātāji. Kādas prasības varētu būt no VIDa firmai X
Sergejst
Sergejst 11.03.2004 15:56
46 сообщений на сайте
Ja Jūs varat pierādīt, ka tajā brīdi, kad Jūs parādījāt PVN priekšnodokli partnerfirma bija PVN maksātāja tad viss ir kārtībā, bet ja viņi vairs nebija PVN maksātāji, tad jāpārtaisa atskaites un jāatdodo valstij PVN.
Veraita
Veraita 11.03.2004 15:59
167 сообщений на сайте
Liels jumspaldies , es esmu jauniņš šajās lietās, mācīšos arī turpmāk.
Sergejst
Sergejst 11.03.2004 16:37
46 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.