Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Tildes Jumis К списку тем
Ответы (13)
укажите правильно все валюты во всех окошках
Lubova_k 04.12.2007 12:37
91 сообщение на сайте
91 сообщение на сайте
un kā vispār bez programmas šādus darījumus grāmato?
Larao 04.12.2007 13:44
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Programma konvertiruet izmenenija valutnogo kursa dlja Litov no ne zatragivaet bank v moment oplati, t.k. oplata v EUR, vidimi programma etogo ne ponimaet
uzrakstiet kādi ir grāmatojumi un ar cipariem
Larao 04.12.2007 14:04
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Kā Andaz ieteica, izmantojiet starpkontus.
Iepirkāt preci D krājumi K kreditoru parāds (litos)
Apmaksa bankā eiro D starpkonts K banka (eiro)
Dzēšat kreditoru parādu D kreditoru parāds K starpkonts (litos)
Starpību, kas izveidojas starpkontā grāmatojam latos uz valūtas kursu svārstību ieņēmumiem vai zaudējumiem
Iepirkāt preci D krājumi K kreditoru parāds (litos)
Apmaksa bankā eiro D starpkonts K banka (eiro)
Dzēšat kreditoru parādu D kreditoru parāds K starpkonts (litos)
Starpību, kas izveidojas starpkontā grāmatojam latos uz valūtas kursu svārstību ieņēmumiem vai zaudējumiem
Strazd
ir viena liela problēma, ka ir aizmirsts kā tiek veidoti grāmatojumi, kad grāmatvedību veic uz papīra, ja ar to būtu viss skaidrs, tad tādu jautājumu nebūtu
ir viena liela problēma, ka ir aizmirsts kā tiek veidoti grāmatojumi, kad grāmatvedību veic uz papīra, ja ar to būtu viss skaidrs, tad tādu jautājumu nebūtu
Larao 04.12.2007 16:33
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Larao soglasna s vami na 100%, seichas eto i pitajus delat, prosto podumala esli estj kompjuternaja programma ne stoit mozgi naprjagat, sama poschitaet
Piedodiet bet man ļoti patīk kopēt un šis nu ir citāts vietā
Guntagermane
ziņojumu: 76 04.12.2007 16:54
Andaz par Tāpēc jau mums tagad ir saradušies tik truli grāmatveži, kas paši neko nejēdz - uz visu viena atbilde - man programma tā izdarīja! Tas nav pareizi! Jādara ir grāmatvedim, bet programmai jāpalīdz!
Nevis dēļ programmām bet dēļ iedomības un skolās iedotās augstās pašvērtības.
Uzskatu ka tas nav grāmatvedis kas kaut vienu mazu uzmēmumu nav izgrāmatojis ar roku lai saprastu kas ar kuru dokumentu un grāmatojumu kurā reģistrā notiem.
Guntagermane
ziņojumu: 76 04.12.2007 16:54
Andaz par Tāpēc jau mums tagad ir saradušies tik truli grāmatveži, kas paši neko nejēdz - uz visu viena atbilde - man programma tā izdarīja! Tas nav pareizi! Jādara ir grāmatvedim, bet programmai jāpalīdz!
Nevis dēļ programmām bet dēļ iedomības un skolās iedotās augstās pašvērtības.
Uzskatu ka tas nav grāmatvedis kas kaut vienu mazu uzmēmumu nav izgrāmatojis ar roku lai saprastu kas ar kuru dokumentu un grāmatojumu kurā reģistrā notiem.
Larao 04.12.2007 17:24
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
par to ka Jūs mozgi naprjagat, Jums maksā algu
Samaksājiet man to algu un es nepaslinkošu un aizbraukšu pie Jums lai sakārtotu Jūsu vietā grāmatvedību
Samaksājiet man to algu un es nepaslinkošu un aizbraukšu pie Jums lai sakārtotu Jūsu vietā grāmatvedību
Larao 04.12.2007 17:25
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
tas ir no sērijas grāmatvedis izmanto grāmatvedības programmu
http://gizmodo.com/gadgets/man-vs%27-beast/chimpanzees-beat-college-students-at-computerized-brain-test-329518.php
http://gizmodo.com/gadgets/man-vs%27-beast/chimpanzees-beat-college-students-at-computerized-brain-test-329518.php
Larao 04.12.2007 17:42
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть