Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Atvaļinājums novembrī programmā Tildes Jumis К списку тем
Atvaļinājums novembrī programmā Tildes Jumis
Labdien! Varbūt esmu kaut ko palaidusi garām, bet man nesanāk pareizs atvaļinājuma aprēķins par novembri.:-(
Visas problēmas man rada 19.novembris kas bija brīvdiena un cik saprotu pagarināja atvaļinājumu. Darbinieks bija ņēmis 2 nedēļu atvaļinājumu, kas iekrita šajā datumā un Jumis 11 apmaksātu dienu vietā aprēķināja 13
Atvaļinājums sākās 5.11 un cik saprotu 2 nedēļas beidzās 20.11
Ответы (11)
Jālabo kalendārs. 19-tais jāieraksta kā brīvdiena.
19. - brīvdiena, tas attiecas uz valsts iestādēm
atveram Darba laika kalendāru => atrodam 19.11. => atveram šo notikumu => izmainām dienas tipu => pārrēķinām darba laika tabeli
Ja ir vairāki kalendāri izveidoti, tad attiecīgi to labojam visos kalendāros
Milenaa
ziņojumu: 310 05.12.2007 09:37
19. - brīvdiena, tas attiecas uz valsts iestādēm
Tas attiecas ne tikai uz valsts iestādēm, tas attiecas uz visiem.
Paldies par padomu, japamēģina vai tas darbosies. Biju pamēģinājusi ar roku nomainīt 19.11 uz brīvdienu darba laika tabelē, bet tad dators atvaļinājumu sadalīja 2 daļās - pirms un pēc brīvdienas.:-/
atvaļinājuma laiku Jūs liekam no 5.11 līdz datumam kad viņam ir jāierodas darbā
viena mēneša ietvaros Jumis nedala atvaļinājumu divās daļās
bet tad dators atvaļinājumu sadalīja 2 daļās - pirms un pēc brīvdienas
Dators neko nezin par Jūsu uzņēmuma aldu aaprēķinu, kā Jūs ierakstījāt darbinieka vēsturē, tā arī Jumis sarēķināja
Tiko izmēģināju - kalendārā ieliku ka 19. datums ir brīvdiena. Nu dators uz apmaksu liek 12 dienas, bet vai tad nevajag 11 ? Esmu apjukusi
ja darbiniekam 2 nedēļu atvaļinājums kas sākas 5.11 kad tad viņam jāatgriežas darbā un cik dienas jāapmaksā?:-S
Tomēr beigās sanāca pareizi:-D
Paldies visiem, kas mēģināja palīdzēt !;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения