Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Sakaru pakalpojumi К списку тем

Pilskungs 05.12.2007 22:01
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
Ответы (14)
Vai te kaut kas nav sajaukts ar IIN maksātājiem no saimnieciskās darbības. ?
tur iet runa par to kādā apmērā izmaksās var iekļaut maksājumus par telefona izmantošnu un figurē šie %
tur iet runa par to kādā apmērā izmaksās var iekļaut maksājumus par telefona izmantošnu un figurē šie %
Kas ir IIN? Man to staasta visaadi kaktu graamatvezhi! Tika veikts zvans uz VIDIEM un it kaa tie arii esot teikushi ka taa ir! Nezinu man jau liekas ka tas tieshaam vareetu buut uz individuaalajiem! Kaa juus domaajat?

Pilskungs 22.12.2007 12:38
10 сообщений на сайте
10 сообщений на сайте
man jau liekas ka tas tieshaam vareetu buut uz individuaalajiem
sk.
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/vid%20vēstules/iein/iin_17012007_nr.15.1.1-9_2332.doc
19. Likuma 11.5panta piektā daļa nosaka, ka gadījumā, ja maksātājs saimnieciskās darbības veikšanai izmanto telpas vai mantu, kura tiek izmantota arī tā personīgajam patēriņam, saimnieciskās darbības izmaksās var ieskaitīt tikai to ar šo telpas vai mantas izmantošanu saistīto izdevumu daļu, kas attiecas uz saimniecisko darbību, ja iespējams objektīvi noteikt šādu proporciju un to dokumentāri pamatot. Ja minēto proporciju nevar objektīvi noteikt un dokumentāri pamatot, maksātājs saimnieciskās darbības izdevumos iekļauj 70 procentus no attiecīgajiem saimnieciskās darbības izdevumiem.
+
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/08112007_grozijumi%20likuma%20par%20iedzivotaju%20ienakuma%20nodokli.doc
7. 11.5 pantā:
izteikt sestās daļas pirmo teikumu šādā redakcijā:
(par auto ekspluatācijas izdevumiem)...
sk.
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/vid%20vēstules/iein/iin_17012007_nr.15.1.1-9_2332.doc
19. Likuma 11.5panta piektā daļa nosaka, ka gadījumā, ja maksātājs saimnieciskās darbības veikšanai izmanto telpas vai mantu, kura tiek izmantota arī tā personīgajam patēriņam, saimnieciskās darbības izmaksās var ieskaitīt tikai to ar šo telpas vai mantas izmantošanu saistīto izdevumu daļu, kas attiecas uz saimniecisko darbību, ja iespējams objektīvi noteikt šādu proporciju un to dokumentāri pamatot. Ja minēto proporciju nevar objektīvi noteikt un dokumentāri pamatot, maksātājs saimnieciskās darbības izdevumos iekļauj 70 procentus no attiecīgajiem saimnieciskās darbības izdevumiem.
+
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/08112007_grozijumi%20likuma%20par%20iedzivotaju%20ienakuma%20nodokli.doc
7. 11.5 pantā:
izteikt sestās daļas pirmo teikumu šādā redakcijā:
(par auto ekspluatācijas izdevumiem)...

Tatjana77 22.12.2007 13:44
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
Tika veikti zvani uz visām četrām debess pusēm, un tika teikts, ka "jurists" Dainis no Kurzemes radio pats nesaprot ko jautā.
Ja saprastu, tad izlasītu likumu - ja jau jurists skaitās.
Ja saprastu, tad izlasītu likumu - ja jau jurists skaitās.

kas tie par kaktu grāmatvežiem? Kas tos zvanus uz VIDiem veica- kaktu grāmatveži vai pats Pilskungs?
Šodien mans šefs ienāca un pavēstīja, ka blakus firmā ir bijusi pārbaude un VIDs piesējusies , ka nav noslēgts līgums ar darbiniekiem par firmas telefonu izmantošanu, es nekur tādu likumu nevarēju atrast, ka tas būtu obligāti.To es saprotu ka tas būtu sabiedrības interesēs noslēgt līgumu, bet ka tas ir obligāti!:'( :'( :'(

Popiene 14.03.2008 12:06
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Man nāk raudiens, visu šito lasot!
Popiene! ja jau jūsu firmai "pie kājas" kam iedots telefons un vai tas tiks atdots atpakaļ, tad varbūt varat man arī iedot Nokia N76, piemēram! :'(
Popiene! ja jau jūsu firmai "pie kājas" kam iedots telefons un vai tas tiks atdots atpakaļ, tad varbūt varat man arī iedot Nokia N76, piemēram! :'(
Diemžēl mobilais telefons ir tikai pašam šefam un tas pats mazcenas par 15 ls, otrs ir lattelekom pieslēgums, tas pat bija arī blakus firmā un telefona patēriņš uz abiem telefoniem nepilni 20 ls ar visu pieslēgumu.

Popiene 14.03.2008 21:30
30 сообщений на сайте
30 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть