Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Ērta un laba grāmatvedības programma pamatlīdzekļu uzskaitei К списку тем

Ērta un laba grāmatvedības programma pamatlīdzekļu uzskaitei
Plānojam mainīt grāmatvedības programmu, jo patreizējā buksē ar pamatlīdzekļiem. Ko ieteiksiet?

Prasības:

Principā vajadzīga ērti lietojama grāmatvedības programma bez noliktavas, taču ar pilnvērtīgu un ātru pamatlīdzekļu uzskaiti (nepabeigti pamatlīdzekļi, pārvietošana, normāls nolietojuma aprēķins, pārdošana, norakstīšana, bez gļukiem, pareizas atskaites ar grupēšanas iespējām).

Programmā nepieciešams atsevišķi veikt grāmatvedību vairākām firmām.

Pamatlīdzekļu skaits pašlaik ap 400, vēlāk vismaz 2x vairāk.

Naudas ziņā ne dārgāka par kādiem Ls 700.

P.S. Kādas ir atsauksmes par pamatlīdzekļu uzskaiti Jumī?
Zvirbulis
Zvirbulis 10.12.2007 17:30
нет сообщений на сайте

Ответы (39)

http://www.vgk.lv/lv/software/
Ivan_s
Ivan_s 10.12.2007 17:32
1208 сообщений на сайте
lietoju Tildes Jumi, ar PL uzskaiti esmu apmierināta
Larao
Larao 10.12.2007 17:34
6767 сообщений на сайте
http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3389/en-US/DesktopDefault.aspx

pamēģiniet pati
Larao
Larao 10.12.2007 17:34
6767 сообщений на сайте
Es kārtoju. Man patīk! PL sadaļa ir laba. Nav iespējams gan taisīt aizstājamās izmaksas un PL sadalīt n-tos rezinātājos (jumts atsevišķi ra citu nolietojo likmi, sienas, kanalizācija atsevišķi), bet nezinu nevienu programmu, kas to dara.

Ir visas atskaites, kas likumdošanā paredzētas.

var uzskaitīt visu, kas ar PL noticis, gan priekš nodokļiem (kap.re., pārvērtēšana...), gan arī vnk citas lietas (tekošiem remonti, apdrošināšanas, garantijas...). Pats tās veidot un kartītē pievienot un dabūt nepieciešamās atskaites.

Man, piemēram, ir svarīgi uzskaitīt katram PL veiktos remontus, autiņiem ICTA un KASKO ar visām summām.

Viss, kas tiek darīts kartītē (notikumi, kas ietekmē nolietojuma aprēķinus) tiek automātiski piedāvāts ievadīt arī rīkojuma numurus (piem., mainās ,mat.atb.persona - uzreiz atveras logs, kurā ierakstīt rīkojumu, ar kuru noteikta izmaiņa...).
Andaz
Andaz 10.12.2007 17:38
27892 сообщения на сайте
А мне очень нравится программа "Green" firma LATINSOFT.
Anastasi
Anastasi 10.12.2007 17:53
34 сообщения на сайте
В Тилде основные по-моему некоректно считаются. Я обнаружила в распечатках, принимая фирму, что линейный износ расчитывается неверно. Например, со дня приобретения. И вообще, как работает Тилде мне совсем не понравилось. Много странного. Даже базу разделить без программиста нельзя. И требуются на это не меньше часа.

В Аккоре можно купить ОС отдельно. Расчеты просто изумительные. Я 100 карточек ввела за 1,5 часа и получила все расчеты за любой период.
Julijatim
Julijatim 10.12.2007 20:56
8799 сообщений на сайте
Julijatim

ziņojumu: 5340 10.12.2007 20:56

В Тилде основные по-моему некоректно считаются. Я обнаружила в распечатках, принимая фирму, что линейный износ расчитывается неверно. Например, со дня приобретения. И вообще, как работает Тилде мне совсем не понравилось. Много странного. Даже базу разделить без программиста нельзя. И требуются на это не меньше часа.

nu gan jau, ja nesaprot, kā rēķināt PL nolietojumu un nedara visu korekti, tad protams Tildes Jumis neko nerēķinās korekti

Par gadu atdalīšanu arī ir galīgas muļķības Jumja atbalstā ir izveidots smuks apraksts ar bildītēm, kā komikss, un sekojot līdz ko dara var ļoti vienkārši to izdarīt, tur nu nemaz nav jābūt programmētājam
Larao
Larao 11.12.2007 09:21
6767 сообщений на сайте
Kā liksi, tā rēķinās!

http://www.tilde.lv/Download/Materiali/BiezakPielautasKludasDarbaArPamatlidzekliem.pdf
http://www.tilde.lv/Download/Materiali/Pamatlidzekli.pdf

Ja grāmatvedis nemāk strādāt, tad neviena programma te nepalīdzēs!

Man zvērinātais revidents pagājušo gadu taisot izteica komplimentu, ka redz pirmo programmu, kura piedāvā tik plašu PL uzskaiti kā Jumis! Un vienīgā, kas iedeva saviem lietotājiem visas MK noteikumos noteiktās veidlapas!
Andaz
Andaz 11.12.2007 09:32
27892 сообщения на сайте
Jumja pamatlīdzekļu uzskaitei nav ne vaina. Man vienīgi gribētos, lai ievadot PL būtu iespēja to arī uzreiz iegrāmatot. Pašreiz šī daļa ir atsevišķi no finansu bloka.
Lienebe
Lienebe 11.12.2007 09:48
2527 сообщений на сайте
Lienebe

Atbalstā man atbildēja, ka ir tādi grāmatveži, kas par programmu uzskata tā - В Тилде основные по-моему некоректно считаются. Я обнаружила в распечатках, принимая фирму, что линейный износ расчитывается неверно. Например, со дня приобретения. И вообще, как работает Тилде мне совсем не понравилось. Много странного. Даже базу разделить без программиста нельзя. И требуются на это не меньше часа.

un iedomājieties, kas notiks ar automātisko nolietojuma grāmatojumiem ,
Larao
Larao 11.12.2007 09:56
6767 сообщений на сайте
Jumja pamatlīdzekļu uzskaitei nav ne vaina. Man vienīgi gribētos, lai ievadot PL būtu iespēja to arī uzreiz iegrāmatot. Pašreiz šī daļa ir atsevišķi no finansu bloka.

man tas notiek ļoti vienkārši

ir divas iespējas - taisīt finanšu dokumentu, ja nolietojumu rēķina 1 reizi gadā, uztaisa PL atrskaiti un nogrāmato ar vienu ciparu

vai uztaisa noliktavā rēķinu, ja grāmato katru mēnesi, vienīgi, šāja gadījumā ir jāpieskata jauniegādātie PL
Larao
Larao 11.12.2007 09:58
6767 сообщений на сайте
Larao, tomēr uzskatu, ka ir apgrūtinoši katru pamatlīdzekli ievadīt divas reizes - vienreiz pamatlīdzekļu blokā un otreiz finanšu blokā, īpaši jā PL ir daudz.
Lienebe
Lienebe 11.12.2007 10:01
2527 сообщений на сайте
nu tad es varētu pieksit, prtotams, bet man piemēram tas netraucē, kaut gan man PL ir pāri par 200, nejau katru dienu tiek iegādāti PL
Larao
Larao 11.12.2007 10:04
6767 сообщений на сайте
Toties tas izslēdz iespēju radīt liekas kļūdas!

Ja ir ievadīts PL, automātiski nokontēts un pēkšņi konstatēta kļūda? Ko tad? Kļūda it visur - finansēs, PL-os.

Man patīk tas, ka var sevi pārbaudīt - izdrukāju PL atskaiti un finanšu atskaiti un ja summas nesakrīt, zinu, kur meklēt kļūdu!
Andaz
Andaz 11.12.2007 10:05
27892 сообщения на сайте
UVIM ir laba uzskaite - arī PL

ātri un vienkārši , ar visām atskaitēm. un ja viss korekti arī nolietojumi nodokļiem
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 11.12.2007 10:06
2558 сообщений на сайте
man tas notiek ļoti vienkārši

ir divas iespējas - taisīt finanšu dokumentu, ja nolietojumu rēķina 1 reizi gadā, uztaisa PL atrskaiti un nogrāmato ar vienu ciparu

vai uztaisa noliktavā rēķinu, ja grāmato katru mēnesi, vienīgi, šāja gadījumā ir jāpieskata jauniegādātie PL

---------

Vienalga tas ir dubults darbs.
Lienebe
Lienebe 11.12.2007 10:13
2527 сообщений на сайте
par to es nestīdos, bet pārbaudei ļoti noderīgi
Larao
Larao 11.12.2007 10:25
6767 сообщений на сайте
Paldies par informāciju!

Nu, tas, ka sanāk nedaudz dubulti, nav nekas traks. Lielāka iespēja pašam kontrolēt, kas un kā kontējas.

Gaidīšu vēl kādus komentārus, piemēram par to pašu Grins, Accor.
Zvirbulis
Zvirbulis 11.12.2007 11:03
нет сообщений на сайте
В Аккоре с ОС все в порядке.
Albina
Albina 11.12.2007 11:09
64739 сообщений на сайте
У меня приятельница пользуется программой Макссофт. Очень хвалит эту программу.
Jfl
Jfl 11.12.2007 12:02
7767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.