Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedības palīgs
Labdien!
Vai kādam nav iegādāts Grāmatveža palīgs? Gribētos zināt atsauksmes par šo programmu.
Paldies
Ответы (11)
kas tas tāds?
Jebkura grāmatvedības programma ir grāmatveža palīgs
Jā, to es arī domāju. Vienkārši viņiem tagad notiek akcija, un uzstādīšana, kas parasti maksā 200Ls, tagad ir bezmaksas, tikai abonēšana jāmaksā.
у меня программа уже год,практически не пользуюсь.
lūk tā, ja gribas izmest naudu tad var pirkst
Arī man pienāca tas "bezmaksas" piedāvājums.
Bez maksas ir tikai siers peļu slazdā.
Lai es maksātu katru mēnesi 15 Ls + PVN par kaut ko tādu! Nu vai ziniet!
Principā kad strādāju kā darba ņēmējs man ši programma darbā bija. Arī pašlaik apodomāju vai nevajadzētu izmantot šo iespēju un abonēt. Plusi manās acīs: produkts atbilst reklāmai- ieraksti meklētājā vārdu "Komandējumi"un izmet visus likumdošnas aktus kas ar šo tēmu saistīti.
Salīdzinot ar LikumiLV- nav jādomā kurā likumdošanas aktā par šo tēmu ir.
Bez tam programmas sastāvā bija arī sagatavotās atbildes uz jautājumiem- palika patīkamās atmiņas
Bez maksas ir tikai siers peļu slazdā.
Un tad tikai otrajai pelei!!!:-)
a mne eta programma ocenj nravitsa: nenado lomatj golovu na poiski po
likumi.lvili
google.lv
Vvel nužnoe tebe slovo, nazvanie temi ili prosto slovosočetanie i srazu 33 udovoljstvija:-)
И я пользуюсь, и тоже нравится, они делают короткий список всех изменений, закон идёт вместе с правилами, что исключили зачёркнуто, поиск по слову, плюс ещё консультационные вопросы, бланки. Помоему удобней чем в гуглях искать или в ликумах, а что если интернет не работает
Liels paldies! Kaut kāda skaidrība radās.
Закрыть
Краткое описание нарушения