Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Rīkojums par degvielu
Sveiki!Vai kādam nav kāds paraugs rīkojumam par degvielas norakstīšanu?Ja ir,tad būtu ļoti pateicīga,ja kāds man atsūtītu paraugu uz e- pastu:
lienite226@inbox.lv
Jau iepriekš saku paldies!!!;-)
Ответы (40)
В зависимости от марки а/м 7-20 литров на 100 км.
Ja braucieni tikai pa pilsētu (Rīgā), normu parasti palielina par 10%.
60-80 l uz 1 km - tas ir murgs, un neko tādu VID nepieļaus. Ja tā norakstīsiet degvielas nolietojumu, rēķinieties ar attiecīgām sekām - uzrēķins, soda nauda, nokavējuma nauda. VIDā muļķi nestrādā.
Tatianai
спасибо за ссылку.
Aivars007, я не спрашиваю о последствиях учета недостоверных данных. Это общеизвестно. Я спрашиваю о нормах расхода по городу в случае пробок. Я "чайник" в авто.
Понятно про +10%. Но не понятно, откуда такая цифра. Есть какой-то регламентирующий акт или просто это из практики?
No prakses un no veselā saprāta.
Visi dzīves gadījumi nekad nebūs ierakstīti likumā.
Ja neticat šeit mums, zvaniet uz VID un jautājiet.
Paņemiet katra auto grāmatiņu (instrukciju vai kā nu to sauc, bet katram auto tādu dod līdzi ražotājs) un tur ir viss sarakstīts - degvielas veids, degvielas normas, ratu diametrs....
VAI nodobina uzņēmumā komisiju degvielas patēriņa normu noteikšanai, ielej autiņā 10 litrus un dodas izbraucienā - uzņem km, un izseko cik var nobraukt ar ielieto litrāžu.
Anda
Kur tas LIKUMĀ rakstīts, ka tā jādara...!!!???
Jūs laikam vienreiz jau rakstījāt - "kaisīt... "
Ko es liku kaisīt? Lapas vai smiltis?
Nekur nav rakstīts, ka tā jādara. Mēs tā darām un tāpēc tā jādara visiem! Un tagad vēl vgk ierakstīju, tas nozīmē, ka tas ir svarīgāks par likumu! Kā viss, ko šajās diskusijās samelš!:-P
Ko es liku kaisīt? Lapas vai smiltis?
Neatgādināšu vis, negribu dabūt pa galvu.
atcerējos, atcerējos!
Nu re - teicu - gudra meitene!
Balta, balta galviņa! Būtu vēl baltāka, būtu kāpostgalviņa!
Un tumšā naktī spīdētu - kā mēness...
Labdien! kadam vel ir rīkojums par degvielas norakstīšanu, atsutiet ludzu uz
nadezda_smirnova@inbox.lv
Vairs nav - izbeidzās.
Sadega kopā ar degvielu - 80 l uz 1 km.
Закрыть
Краткое описание нарушения