Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Компьютерные программы, авторские права и лицензирование
ZALKTIS К списку тем
Lovec 16.03.2004 12:32
1793 сообщения на сайте
1793 сообщения на сайте
Ответы (4)
Ja polzujus etoj programmoj i v polnom vostorge ot nee. Osobenno esli uchest skolko ona stoit.
Mne lichno prohramma kazhetsja znachitelno udobnee Tilde. Vse otcheti po minimumu ona daet.
Mne lichno prohramma kazhetsja znachitelno udobnee Tilde. Vse otcheti po minimumu ona daet.
A кто-нибудь может сказать про Tilde? Шеф собрался покупать Tilde категорически, т.к. теперешняя - это ооочень старый Grāls от Lursofta.
Julija_k 16.03.2004 14:20
2014 сообщений на сайте
2014 сообщений на сайте
Es noteikti esmu pret Tildi. Reklāma viņiem ir liela, tāpēc daudzi arī viņu pērk, bet zinu, ka daudzi grāmatveži "spļaudās" strādājot ar viņu. Pati arī nedaudz strādāju un noteikti varu teikt, ka man viņa nepttīk.
Zicits 16.03.2004 15:11
127 сообщений на сайте
127 сообщений на сайте
Strādāju ar šo programmu. Cena tiešām ļoti zema. Programma pati neslēdz kontus uz p/z (tuvākajā laikā autors to sola, nodokļu atskaitēs (PVN u.c.) pirmo reizi vajadzēs izburties cauri kādus kontus kurai atskaites rindiņai piesaistīt. Taču, ja esat iesācēja un apņēmības pilna, tad kopā ar šo programmu izpratīsiet visus grāmatvedības pamatus. Programmas autors ir ļoti atsaucīgs, neskaidrību gadījumā atbildes var saņemt pa e-mailu (zvanīt vienkārši neesmu mēģinājusi), internetā regulāri ir pieejami šīs programmas jauninājumi, kurus ieviest dzīvē nav nekādu problēmu. Lai veicas!
Inesesok 16.03.2004 15:55
55 сообщений на сайте
55 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть