Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Peļņas vai zaudējuma aprēķins К списку тем
Aivika 02.01.2008 10:15
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Ответы (6)
Vertikālā formā pēc periodu izmaksu metodes. Man tā liekas ērtāka jo var ņemt no kontiem saldo un viegli slaikt P/Z formā.
Trūkumi - sakarā ar to ka ši metode tiek lietota salīdzinoši retāk tad gr. programmās gadās nav šī P/Z metode vispār ieviesta piem. ZALKTIS. Arī bankas pieradušas saņemt P/Z pēc apgrozījumu izmaksu metodes un brīnās kas tas tāds un jādod bankai arī pēc apgrozījumu izmaksu metodes. Varētu pāriet vispār uz apgr.izm metodi bet negribas gada pārskatā dot salīdzinājumā pēc abām metodēm. Bet apsveru šādu iespēju.
Gr. stāžs 8 gadi.
Trūkumi - sakarā ar to ka ši metode tiek lietota salīdzinoši retāk tad gr. programmās gadās nav šī P/Z metode vispār ieviesta piem. ZALKTIS. Arī bankas pieradušas saņemt P/Z pēc apgrozījumu izmaksu metodes un brīnās kas tas tāds un jādod bankai arī pēc apgrozījumu izmaksu metodes. Varētu pāriet vispār uz apgr.izm metodi bet negribas gada pārskatā dot salīdzinājumā pēc abām metodēm. Bet apsveru šādu iespēju.
Gr. stāžs 8 gadi.
Apgrozījumu izmaksu metode - pierasta.
Man šķiet, ka ļoti ērta, jo visas izmaksas esmu sadalījusi pa kontiem atbilstoši PZA shēmai - tā, ka lieku tikai kontu saldo un PZA gatavs!
Stāžs - kopš 1988.gadaar 3 gadu pārtraukumu bērna kopšanai.
Man šķiet, ka ļoti ērta, jo visas izmaksas esmu sadalījusi pa kontiem atbilstoši PZA shēmai - tā, ka lieku tikai kontu saldo un PZA gatavs!
Stāžs - kopš 1988.gadaar 3 gadu pārtraukumu bērna kopšanai.
А мне "по барабану", какой метод.
Если предприятие "серьезное", то по-старинке (производство, отдел реализации, руководство).
Если "пипарбодите", то удобнее "не делить" зарплату одного работника на три части. То же самое с амортизацией одной машины...
Если предприятие "серьезное", то по-старинке (производство, отдел реализации, руководство).
Если "пипарбодите", то удобнее "не делить" зарплату одного работника на три части. То же самое с амортизацией одной машины...
Apgrozījuma izmaksu metode-vienkārši patīk,ērta.Darba stāžs grāmatvedībā 35 gadi.
Vijasmuidrina 02.01.2008 21:48
138 сообщений на сайте
138 сообщений на сайте
Paldies visiem par atsaucību!
Aivika 05.01.2008 11:25
7 сообщений на сайте
7 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть