Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Algas nodokļu grāmatiņu uzskaites žurnāls К списку тем
Algas nodokļu grāmatiņu uzskaites žurnāls
Mīļie kolēģi! Mums ir ļoti mazs projekts(tikai 4 mēneši) un nepieciešams reģistrēt tikai vienu nodokļu grāmatiņu. Nu negribās pirkt to biezo "grāmatu", lai viņa tik vietu aizņemtu. Gribēju uztaisīt vienas papīra lapas veidā, bet nekur nevaru atrast to elektroniskā formātā. Varbūt kāds var man izpalīdzēt!? Varbūt iespējams ieskanēt un atsūtīt, lai zinu ko rakstīt ailītēs!?
Paldies!
kenta@avikoms.lv
Ответы (12)
Līguma noslēgšanas datums; līguma Nr. ; profesijas kods;atsifrējums; darbinieka vārds uzvārds, atbrīvošanas no darba datums, DL punkts; vieta darbinieka parakstam par to ka grāmata ir atdota. Varat ievest vel kādus nepieciešamus laukus.
Vijoliite, bet tas gan nav darba ņēmēja, bet gan VIDa reģistrācijas grāmata!
Klepa, vai tiešām nekur nav noteikts kam tur jābūt rakstītam? Esmu pildījusi, bet atceros vairs tikai to kas rakstīts pirmajā lapā...
...atvainojos "darba devēja"
Jā, tiešam ne tas īstais:-(
Paldies par to pašu... Uzveidoju kā nu mācēju un ieliku savā failu glabātuvē- varbūt vēl kādam noderēs.
Vai, pamanīju ka atbildēju par Līgumu uzskaites žurnalu

Algas gramatiņas žurnāla man un nav
Tas kā vienmēr bija Cleo.
Nu negribās pirkt to biezo "grāmatu",
Nepērciet biezo! Žurnāli ir dažādu formātu arī A5.Totiesnenošmurgāsies un nenopļeckāsies, kā viena lapa.
Sandera, apskatījos Jūsu "grāmatiņu", nu ideāla, jo šodien jau ir ar ko salīdzināt.Viss ailīte ailītē kā veikala grāmatiņā.
Paldies, Sandera. Tiešām noderēs!
Закрыть
Краткое описание нарушения