Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jauns gads un rēķini
Labdien!
Sakiet, lūdzu, vai pēc grāmatvedības likumiem rēķini ar jaunu gadu OBLIGĀTI jāsāk ar jaunu numuru. Mums tikko vienā firmā atteica pieņemt rēķinu ar tekošo nr. (kas tekoši iet jau no pagājušā gada), un pateica, ka vajag sākt no 1.
Paldies!
Ответы (27)
Drusciņ par daudz moralizēšanas no Cleo puses,kā sacīt,kārtējo reizi jaunatne večiem norāda uz kaktu...:-/
Ivan_s ja gribat to uztvert tā, tad tā ir Jūsu izvēle. Man nav 18 un man nav jākaunās par savu viedokli un saviem uzskatiem.
Visām Zvaigznēm raksturīgā zvaigžņu slimība
ak vai ak vai.... ja mans viedoklis nesakrīt ar Jūsu viedokli, tad man ir zvaigžņu slimība. Ok, lai tā būtu.
Ivan_s
ziņojumu: 342 13.01.2008 14:15
Visām Zvaigznēm raksturīgā zvaigžņu slimība
----------
При чем здесь звездная болезнь? Звезды с нами, грешными, не общаются. Они высоко..:-) А Инара - она рядом и всегда доступна для диалога.
Ināra ir tik gudra, ka var arī zvaigžņu slimību atļauties! Ne jau vienmēr tas ir kas slikts!;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения