Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

PVN atmaksa no avansa maksājumiem К списку тем

PVN atmaksa no avansa maksājumiem
Labdien!

Nu man iesācējam ir uzdots uzdevums.

Sakarā ar to, ka realizējam projektu un veicam celtniecību, ļoti daudz naudiņas skaitam būvfirmai. Visi tie ir avansa maksājumi. Celtniecība turpinās un turpināsies vēl ilgi, bet sakarā ar visu šito, veidojas ļoti liela PVN pārmaksa. Vai es varu prasīt no valsts atpakaļ PVN ja man ir tikai pārskaitījumi un avansa rēķini no viņiem un objekts vēl nav pabeigts????

Ceru, ka ir saprotams mans jautājums
Evuxxx
Evuxxx 09.01.2008 11:36
37 сообщений на сайте

Ответы (6)

Metodiskie materiāli par pievienotās vērtības nodokļa uzskaites kārtību grāmatvedībā personām, kuras grāmatvedības reģistrus kārto divkāršā ieraksta sistēmā

http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=8&id=177&hl=1&oid=9345&otype=17
Larao
Larao 09.01.2008 11:45
6767 сообщений на сайте
ES PVN uzskaitu pēc šiem noteikumiem.

Tad jau sanāk ka varu prasīt atpakaļ?
Evuxxx
Evuxxx 09.01.2008 11:52
37 сообщений на сайте
ja viss ir saskaņā ar likumu, tad kāpēc ne?
Larao
Larao 09.01.2008 11:53
6767 сообщений на сайте
Mani vienkārši uztrauc tas, ka tas nav pabeigts objekts un visi tie ir avansa maksājumi. Nav nekāda gala rēķina.
Evuxxx
Evuxxx 09.01.2008 11:54
37 сообщений на сайте
Tikko Jūs prasīsiet atpakaļ PVN pārmaksu, rēķinieties ar VID pārbaudi, tas tā iz prakses...
Agam
Agam 09.01.2008 11:54
5 сообщений на сайте
Pie avansa rēķina vajadzētu būt aktam par to daļu izpildīto darbu, par kuriem tiek maksāts.
Anahari
Anahari 09.01.2008 11:56
517 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.