Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

EKA žurnāls elektroniski ? К списку тем

EKA žurnāls elektroniski ?
Kā saprast - EKA žurnālu atļauts kārtot arī elektroniski tas ir domāts TIKAI ja to nodrošina datorprogrmma vai arī elektroniski piem. no pieejamās vedlapas žurnālam? Man piem. ir struktūrvienība serviss kas atrodas citur ar savu kases aparātu. Līdz šim viņi veda savu žurnālu, ko katra mēneša beigās atsūtīja man datu apstrādei - ievadei programmā, bet vai tādā gadījumā viņi nevar to kārtot tajā veidlapā, respektīvi, piem. exel ?

paldies
Rumbinja
Rumbinja 09.01.2008 13:56
1000 сообщений на сайте

Ответы (8)

man ir excelī zūrnāls, jo jaunie noteikumi paredz tādu lietu
Larao
Larao 09.01.2008 14:04
6767 сообщений на сайте
Tad jau sanāk, ka drīkst tā darīt un arī es šeit tad tā varētu darīt lai nav lieka ķēpa ar tām grāmatām?
Rumbinja
Rumbinja 09.01.2008 14:53
1000 сообщений на сайте
tikai jāizlasa noteikumi
Larao
Larao 09.01.2008 15:03
6767 сообщений на сайте
:(((((((( atkal jālasa ehhhhhhh
Rumbinja
Rumbinja 09.01.2008 15:05
1000 сообщений на сайте
a kam tagad viegli, es lasu MK un izlasu to ko man vajag, bet Jūsu variantā var būt pavisam savādāk, jo zinu, ka mana uzņēmuma iniciatīvas dēļ šie MK tika koriģēti
Larao
Larao 09.01.2008 15:11
6767 сообщений на сайте
VID mājas lapā rakstīts, ka grāmatvedības reģistram - kas it kā esot EKA žurnāls, jāatbilst visiem grāmatvedības datorprogrammu parametriem... no tā izriet, ka nav atļauts...
Bet ir interesanti tas, ka ir tomēr cilvēki, kas lieto excel daudz...
Un visinteresantākais ir tas, ka ar roku rakstīt reģistrus var?! Bet excelī nevar? Krītam akmens laikmetā?
Augusto
Augusto 19.03.2012 11:12
66 сообщений на сайте
VID mājas lapā rakstīts, ka grāmatvedības reģistram - kas it kā esot EKA žurnāls, jāatbilst visiem grāmatvedības datorprogrammu parametriem... no tā izriet, ka nav atļauts...
Bet ir interesanti tas, ka ir tomēr cilvēki, kas lieto excel daudz...
Un visinteresantākais ir tas, ka ar roku rakstīt reģistrus var?! Bet excelī nevar? Krītam akmens laikmetā?
Augusto 19.03.2012 11:12
Liekaties mierā ar savām muļķībām!
Andaz
Andaz 19.03.2012 11:14
27892 сообщения на сайте
Kuras ir muļķības, lūdzu paskaidrot?
Augusto
Augusto 19.03.2012 12:40
66 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.