Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
EKA žurnāls elektroniski ? К списку тем
EKA žurnāls elektroniski ?
Kā saprast - EKA žurnālu atļauts kārtot arī elektroniski tas ir domāts TIKAI ja to nodrošina datorprogrmma vai arī elektroniski piem. no pieejamās vedlapas žurnālam? Man piem. ir struktūrvienība serviss kas atrodas citur ar savu kases aparātu. Līdz šim viņi veda savu žurnālu, ko katra mēneša beigās atsūtīja man datu apstrādei - ievadei programmā, bet vai tādā gadījumā viņi nevar to kārtot tajā veidlapā, respektīvi, piem. exel ?
paldies
Ответы (8)
man ir excelī zūrnāls, jo jaunie noteikumi paredz tādu lietu
Tad jau sanāk, ka drīkst tā darīt un arī es šeit tad tā varētu darīt lai nav lieka ķēpa ar tām grāmatām?
:(((((((( atkal jālasa ehhhhhhh
a kam tagad viegli, es lasu MK un izlasu to ko man vajag, bet Jūsu variantā var būt pavisam savādāk, jo zinu, ka mana uzņēmuma iniciatīvas dēļ šie MK tika koriģēti
VID mājas lapā rakstīts, ka grāmatvedības reģistram - kas it kā esot EKA žurnāls, jāatbilst visiem grāmatvedības datorprogrammu parametriem... no tā izriet, ka nav atļauts...
Bet ir interesanti tas, ka ir tomēr cilvēki, kas lieto excel daudz...
Un visinteresantākais ir tas, ka ar roku rakstīt reģistrus var?! Bet excelī nevar? Krītam akmens laikmetā?
VID mājas lapā rakstīts, ka grāmatvedības reģistram - kas it kā esot EKA žurnāls, jāatbilst visiem grāmatvedības datorprogrammu parametriem... no tā izriet, ka nav atļauts...
Bet ir interesanti tas, ka ir tomēr cilvēki, kas lieto excel daudz...
Un visinteresantākais ir tas, ka ar roku rakstīt reģistrus var?! Bet excelī nevar? Krītam akmens laikmetā?
Liekaties mierā ar savām muļķībām!
Kuras ir muļķības, lūdzu paskaidrot?
Закрыть
Краткое описание нарушения