Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
automašīna nodegusi К списку тем

Indzina80 15.01.2008 12:29
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
Ответы (4)
Vienmēr viens eksemplārs ir cietušiem uz rokas! Nevajag visur vainot policiju, meklējiet paši savējo.
ak vai dieniņ, es taču nevainoju policiju, es tikai pajautāju vai uz tāda papīra pamata, tad var norakstī, vēl neesmu to papīru dzīvē redzējusi, tādēļ nezinu kas ir tas, kas ir policija, un nevajag uzreiz tā uzvilkties.

Indzina80 15.01.2008 15:30
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
Es neuzvelkos, es saku, ka jāmeklē pie pašiem. Jo policija uzraksta aktu, protokolu un vienu eks.vienmēr atdod cietušai pusei. Pēc tam, ja ir krimināls, tad atsūta vēstuli krimināllietas ierosināšanu.
Lai cilvēks, kas piedalījās sarunās ar policiju, pameklē, varbūt uztarukumā kaut kur nobāzis, kā nenozīmīgu papīru (kas ar vadību bieži gadās)
Lai cilvēks, kas piedalījās sarunās ar policiju, pameklē, varbūt uztarukumā kaut kur nobāzis, kā nenozīmīgu papīru (kas ar vadību bieži gadās)
Paldies!!!;-)

Indzina80 15.01.2008 16:47
86 сообщений на сайте
86 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть