Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Par PVN
Labdien! Vai varētu man apskaidrot sekojošu lietu. Šodien kontrolējot apmaksas no bankas pamanu divus rēķinus, kuri apmaksāti decembrī, bet rēķini līdz grāmatvedībai nav nonākuši.

Līdz ar to nav ielikti PVN deklarācijā par decembri. Vai var šos rēķinus ielikt priekšnodoklī janvārī, kad viņus dabūšu, neskatoties uz to, ka apmaksa notikusi decembrī. Un kā ir, vai tā ir mana vaina, ka tikai šodien to pamanīju? Muļķīgi, bet kā tagad pareizi jādara, jāprecizē decembra PVN vai var atstāt uz janvāri?
Ответы (25)
Pvn var atstāt uz janvāri, bet izdevumus gan decembrī.
Citu variantu nav? Ieliekot tās summas izdevumos, man gads beigsies ar mīnusu un tas nu galīgi neder.

Varat kāds kautko ieteikt?
Ja tie ir izdevumi par 2007.g. tad noteikti tiem jāparādās 2007.gadaP/Z aprēķinā izdevumos.
Tas , ka gads beidzas ar mīnusu jau nav nekas ārkārtējs...:-x
Bet par to, ka ja gads ar mīnusu šefs nav ar mieru. Tur tā bēda. Pateicu jau, ka iznāk plusā. Un tagad negribu stāstīt, ka tāpēc, ka bankā nepamanīju, ka tiem rēķiniem jābūt, sanāk tādas ziepes, ka tie rēķini nav laicīgi iegrāmatoti.
Ir kādi varinati?
Ar kādu datumu rēķini ir izrakstīti?
LAikam decembris. Vēl neesmu redzējusi.
Nu tad varbūt tie ir avansa rēķini par 2008.g.8-)
Nē. tik daudz uzzināju, ka par padarīto darbu. Arī pieņ.-nod, akts kautkur esot.
Nu kā tad Jūs varējāt to zināt ka rēķini nav pie Jums.Laivaino to neatdevēju.
Nu, varēju pēc bankas redzēt. It kā.
Tā būtu milzīga kļūda, ja palaistu izdevumos janvārī?
Tad tie jālaiž 2008.g.kā pagājušo periodu izdevumi un par tiem jāpalielina UIN apliekamais ienākums 2008.g.
Jau cerīgāk.

Un tad, ja pareizi saprotu, ja ielikšu to summu 2008.gadaUIN viss būs izdarīts pareizi un tas nebūs radījis nekādas problēmas? Varbūt ne visai skaidri izsakos, bet galva nestrādā pēc šitā nepatīkamā pārsteiguma!
Zvērināts revidents Jums nav?
Ar zvērināto tas neies cauri?
Ja ieraudzīs liks likt 2007.g.izdevumos;-)
Trakums! Ko vēl varētu izdomāt?
Закрыть
Краткое описание нарушения