Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Норматив потерь
В 46 пункте 556 Правил КМ есть такая фраза:
Ja preces zudumu norma ir noteikta speciālā normatīvajā aktā, nodokļu maksātājs preces zudumu normu nosaka saskaņā ar speciālajiem normatīvajiem aktiem.
Какие это специальные нормативные акты? Может, кто-то подскажет?
Ответы (10)
http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/mk%20noteikumi/uin/uin_04072006_nr.556.doc
Plānoto zudumu normatīvus taksācijas periodam aprēķina, pamatojoties uz faktisko preču zudumu vērtību iepriekšējos trijos taksācijas periodos. Jaunizveidotiem komersantiem, kā arī tādiem saimnieciskās darbības veicējiem, kuru darbības veids, izmantotās izejvielas vai pārdodamo preču sortiments ir būtiski mainījies, plānoto zudumu normas aprēķina, pamatojoties uz attiecīgā komersanta taksācijas gada prognozi un ievērojot saimnieciskās darbības specifiku. Ja preces zudumu norma ir noteikta speciālā normatīvajā aktā, nodokļu maksātājs preces zudumu normu nosaka saskaņā ar speciālajiem normatīvajiem aktiem.
Uzliekat google meklēšanai -> preces zuduma normas
un atradīsiet tās, kas noteiktas.
Tatjana77, не поняла к чему первая ссылка и про вторую тоже не поняла.:-S Я сама дала выдержку из Правил КМ, именно из этого пукнта.
Про google в курсе, меня интересует, может, кто знает конкретно о каких нормативных актах идет речь.
Потому как в google только про норматив для акцизных товаров (топлива).
17.01.2008 16:33
Норматив потерь
В 46 пункте 556 Правил КМ есть такая фраза:
Ja preces zudumu norma ir noteikta speciālā normatīvajā aktā, nodokļu maksātājs preces zudumu normu nosaka saskaņā ar speciālajiem normatīvajiem aktiem.
Какие это специальные нормативные акты? Может, кто-то подскажет?
602 правила для заправок.
Я эти нашла, думала, может, еще есть какие-то , спасибо , Инна.:-*
Мне тоже надо определить норму потерь. Фирма работает не первый год, но в их плане счетов я даже не нашла такой счет. Как быть?
Закрыть
Краткое описание нарушения