Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Kā pamatot К списку тем

Kā pamatot
Labdien!

Man mācību nolūkos ir nepieciešams noskaidrot, kā jāpamato telefona automātika rēkin apmaksa no uzņēmuma bankas konta. Vai pietiek ar bankas izdruku par konta apgroziijumu par konkreeetu periodu, par kuru tausa paarskatu(meenesi)?? Kur tad izdruka jaaliek, vai taa kaadam veel jaapstiprina, kaa??
Lien4a
Lien4a 19.01.2008 17:10
101 сообщение на сайте

Ответы (6)

palasiet meklētājā telefona rēķini vai apmēram tā.
Ilma
Ilma 19.01.2008 17:38
30495 сообщений на сайте
es īsti nemaz nesapratu jautājumu.... kam jāpamato vai domāts, ka izmaksās iekļauj tikai uz bankas izraksta pamata??? Pat ja ir noslēgts automātiskais maksājums telefona rēķiniem, tos rēķinus pašus ari vajag. Attaisnojuma dokuments ir rēķins- bankas izraksts ir apliecinājums apmaksai un tikai.
Cleo
Cleo 19.01.2008 20:38
19234 сообщения на сайте
LMT atsūtītais rēķins būs kā pamatojuma dokuments izmaksām, bet automātiskās rēķinapmakas izraksts būs apliecinājums apmaksai?
Lien4a
Lien4a 19.01.2008 21:57
101 сообщение на сайте
Bet vai tā izdruka kādam ir kaut kā jāpastiprina?
Lien4a
Lien4a 19.01.2008 21:58
101 сообщение на сайте
bankas taču pārsvarā paraksta bankas izrakstus ar elektronisko parakstu.

īsti nevaru saprast, kam Jums vēl kaut kāds apstiprinājums... vai Jums kādam jāpierāda, ka samaksājāt vai tikko esat sākusi strādāt par grāmatvedi un nezinat no kura gala ķerties klāt???
Cleo
Cleo 19.01.2008 22:00
19234 сообщения на сайте
Man vienkārši jāpiepalīdz;-)
Lien4a
Lien4a 20.01.2008 15:47
101 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.