Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Kā pamatot
Labdien!
Man mācību nolūkos ir nepieciešams noskaidrot, kā jāpamato telefona automātika rēkin apmaksa no uzņēmuma bankas konta. Vai pietiek ar bankas izdruku par konta apgroziijumu par konkreeetu periodu, par kuru tausa paarskatu(meenesi)?? Kur tad izdruka jaaliek, vai taa kaadam veel jaapstiprina, kaa??
Ответы (6)
palasiet meklētājā telefona rēķini vai apmēram tā.
es īsti nemaz nesapratu jautājumu.... kam jāpamato vai domāts, ka izmaksās iekļauj tikai uz bankas izraksta pamata??? Pat ja ir noslēgts automātiskais maksājums telefona rēķiniem, tos rēķinus pašus ari vajag. Attaisnojuma dokuments ir rēķins- bankas izraksts ir apliecinājums apmaksai un tikai.
LMT atsūtītais rēķins būs kā pamatojuma dokuments izmaksām, bet automātiskās rēķinapmakas izraksts būs apliecinājums apmaksai?
Bet vai tā izdruka kādam ir kaut kā jāpastiprina?
bankas taču pārsvarā paraksta bankas izrakstus ar elektronisko parakstu.
īsti nevaru saprast, kam Jums vēl kaut kāds apstiprinājums... vai Jums kādam jāpierāda, ka samaksājāt vai tikko esat sākusi strādāt par grāmatvedi un nezinat no kura gala ķerties klāt???
Man vienkārši jāpiepalīdz;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения