Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Grāmatojuma datums, numurs, pavaddokumentu reģistrs. К списку тем

Grāmatojuma datums, numurs, pavaddokumentu reģistrs.
Vai saņemot rēķinu, Jūsu uzņēmumā tiek veikta atzīme uz dokumenta "saņemts 00.00.0000, paraksts". Bieži vien saņemšanas datums nav vienāds ar dokumeta datumu.

Es grāmatoju dokumentus ar rēķina izrastīšanas datumu.

Un par reģistru - izmatojot programmu to var izdrukāt, bet vai nerodas problēmas ar iestādēm, ja dokumenti nav iereģistrēti uzreiz, bet, teiksim, 3 nedēļas pēc darījuma, ja ievada programmā pēc dokumenta, nevis saņemšanas datuma.

Kā pareizi rīkoties?
Ince
Ince 19.01.2008 21:32
425 сообщений на сайте

Ответы (5)

Es vadu pēc dokumenta datuma, kaut gan sekretāre ir uzspiedusi zimogu par saņemšanu. Reizēm tiešām atšķirība ir vairākas nedēļas. Vai tā tiešām varētu būt problēma?
Velta50
Velta50 19.01.2008 21:35
280 сообщений на сайте
Es nezinu vai problēma, tikai pārdomas.

Vai tas zīmogs par saņemšanu vajadzīgs?
Ince
Ince 19.01.2008 22:13
425 сообщений на сайте
Kādos gadījumos atšķirsies operācijas (grāmatojuma) datums no rēķina datuma? Nu izņemot gada beigas.
Ince
Ince 19.01.2008 23:03
425 сообщений на сайте
Ince

ziņojumu: 273 19.01.2008 23:03

Kādos gadījumos atšķirsies operācijas (grāmatojuma) datums no rēķina datuma?

Man vienmērt atšķiras! Jo reti kad saņemu rēķinu tai pašā dienā, kad tas ir izrakstīts.
Andaz
Andaz 21.01.2008 17:27
27897 сообщений на сайте
Ja provozhu po date schjota, jesli schjot prihodit s boljshim opozdanijem, kogda uzhe sdana PVN deklaracija, to provozhu po date poluchenija dokumenta, chto bi ne peredelivatj deklaraciju, t.k. u nas takih schetov, kotorije prihodjat s opazdanijem ochenj mnogo
Lapochka
Lapochka 21.01.2008 20:30
955 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.