Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Degvielas talonu pavadzīmes kontējums К списку тем
Degvielas talonu pavadzīmes kontējums
Labvakar!
Sakiet, lūdzu, kā pareizi kontēt degvielas talonu pavadzīmi, ja mums uzņēmumā ir periodiskā krājumu uzskaites metode. Vai man kontēt uz kādu 53 kontu vai arī pie apmaksas tikai bankā kā pie avansiem un tad pēc čekiem uz 7..?
Kādi ir varianti?
Ответы (6)
Es gribu zināt, kā ir pareizi un kā dara citi? Man metodikā nekas nav par taloniem minēts.Par skaidru naudu iegādātu degvielu lieku uzreiz uz 7112.Vaitalonus arī varu uzreiz likt uz 7112?
man gan uz taloniem degvielas nav, bet ir ar debetkartēm uz kredīta.... kad tiek iesniegti EKA čeki, kuros ir minēts KK norēķins, pēc tam mēneša beigās ir rēķins no Latvija Statoil par visiem tiem čekiem, ar kuriem ielieta degviela uz kredīta. Grāmatoju tikai rēķinu, čekus salīmēju uz lapas un pievienoju kopējam rēķinam.
Nu man ar LukOil ir tamlīdzīgi un tur es rēķinus arī kontēju uz 7112 no rēķina mēneša beigās, bet čeki jau ir pie ceļazīmēm un maršruta lapām.
Bet ar tiem taloniem nu netieku gudra kā izdarīt.
По идее, скорее всего аванс...
Там с этими талонами еще фигня такая, что на талон на 20 литров, к примеру, можно заправить от 19,98 до 20,03 литра. А если и цена на топливо растет....
Закрыть
Краткое описание нарушения