Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
Līzinga statistiekie % 2003.gadā К списку тем
Ответы (5)
Man revidenti prasa rakstīt līzinga % kartiņu - kurā mani samaksātie % salīdzinās ar vidējiem statistiskiem līzinga% par gadu un ja man ir vairāk - jāpalielina apliekamais ienākums...
Revidenti prasa no Jums aprēķināt, par cik būtu jāpalielina AIe deklarācijas 15.rindiņā. Proti, AIe jāpalielina par procentu maksājumu pārsniegumu par pieļaujamo summu. To nosaka likuma par UIN 6.4. pants.
Ja līzinga līgums bija latos, tad par 2003.g. piemērojam 5,8%, ja valūtā - 4,5%.
Ja līzinga līgums bija latos, tad par 2003.g. piemērojam 5,8%, ja valūtā - 4,5%.
Procentu maksājumu summa, ir tā которая указана в расчете прибыли или убытков (Д 8.2.) To Jūs aprēķinājāt gada laikā, исходя из установленного для Вашего кредита процента. Закон Вам предлагает к средней сумме кредита применить другую ставку, а именно: 5,8%. Исходя из нее и посчитайте сколько можно было списать и умножьте на 1,2. Если получится разница с тем, что Вы заплатили (если Вы заплатили больше), то это и есть сумма превышения.
А согласно второй части статьи 6.4.: во сколько раз собственный капитал (kas samazināts ar rezervēm, kas veidoti ne no peļņas) меньше средней суммы кредита, во столько же раз меньше Вы имеете право списать в уменьшение НОД, т.е. опять определяете разницу ar to summu, kura faktiski ieslēgta peļņas vai zaudējumu aprēķinā kā procentu maksājumi. Какая разница больше, на ту и следует увеличить НОД в 15 строке.
Šis aprēķins neattiecas uz kredītiestādēm maksājamiem procentiem, bet līzinga kompānijas visbiežāk nav kredītiestādes.
А согласно второй части статьи 6.4.: во сколько раз собственный капитал (kas samazināts ar rezervēm, kas veidoti ne no peļņas) меньше средней суммы кредита, во столько же раз меньше Вы имеете право списать в уменьшение НОД, т.е. опять определяете разницу ar to summu, kura faktiski ieslēgta peļņas vai zaudējumu aprēķinā kā procentu maksājumi. Какая разница больше, на ту и следует увеличить НОД в 15 строке.
Šis aprēķins neattiecas uz kredītiestādēm maksājamiem procentiem, bet līzinga kompānijas visbiežāk nav kredītiestādes.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть