Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Jauns SIA К списку тем

Jauns SIA
Ja ir nodibinaats jauns SIA ar vienu valdes locekli, tad pat ja shis valdes loceklis nav pienjemts darbaa ar darba liigumu VIDaa ir jaaiesniedz atskaite par soc.apdr.obligaatajaamiemaksaam, ja? Taa arii rakstiit tur nulliites, vai vienkaarshi tuksha jaaiesniedz?

Piedodiet, es iisti par sho neko nezinu....
Dviiniite
Dviiniite 23.01.2008 08:59
9 сообщений на сайте

Ответы (6)

Tukša nē , ar nullītēm 3.pielikums Riska nodeva - svītra.
Ilma
Ilma 23.01.2008 09:26
30495 сообщений на сайте
Tur, kur info ar vaardu uzvaardu, personas kodu utt. jaaraksta tas valdes loceklja vaards uzvaards utt. Vai nee, ja ar vinju veel nav nosleegts liigums?
Dviiniite
Dviiniite 23.01.2008 09:43
9 сообщений на сайте
Pirmkārt par viņu bija jāiesniedz ziņas par darba ņēmējiem ar reģ.datumu UR 11.kods Un sākot ar to pašu brīdi 3.pielik ar vārdu uzvārdu.
Ilma
Ilma 23.01.2008 10:00
30495 сообщений на сайте
Kods 11 arii taadaa gadiijumaa, ja darba liigums nav nosleegts???

ps.zinu ka esmu stulba shajaa jautaajumaa
Dviiniite
Dviiniite 23.01.2008 10:15
9 сообщений на сайте
Jā arī tad, jo visi valdes locekļi skaitās darba ņēmēji ja arī nav noslēgts DL.
Ilma
Ilma 23.01.2008 10:17
30495 сообщений на сайте
Liels paldies

Cik liela soda nauda man draud, ja regjistreets UR novembra beigaas, un tagad iesniedzam zinjas par darba njeemeejiem, un soc.atskaitespar novembri un decembri, bet abaas atskaitees summas ir pa nulleem?
Dviiniite
Dviiniite 23.01.2008 10:43
9 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.