Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

PVN nepareizā muitas deklarācijā К списку тем

PVN nepareizā muitas deklarācijā
Sveiki!

Man tāda problēma. Saņēmām no Ķīnas preci ar Invoice pēc kura tika aprēķināti nodokļi: PVN un ievedmuita. (Viss tas tika nomaksāts). Pēc kāda laika tika konstatēts, ka ķīnieši izsūtīja ar preci nepareizu invoice, par nepareizu summu, jo viņiem reāli tika samaksāts vairāk pamatojoties uz priekšapmaksas rēķinu. Sanāk, ka PVN un ievedmuita ir aprēķināti no nepareizas summas. Ko darīt? Kāds ir saskāries ar kaut ko līdzīgu?
Inga.ru
Inga.ru 23.01.2008 11:58
533 сообщения на сайте

Ответы (3)

Ar tiem ķīniešiem mūms vienmēr ir tada situācija. Atmuitojot mēs uzrādam proforma invoice,maksājuma dokumentus un pavadvēstule lai pieradīt īsto summu. Jums tagad ir jāgriežas muitā un jātasa jauno deklarāciju
Fush
Fush 23.01.2008 12:10
56 сообщений на сайте
Podavaite muitas deklaraciju na ispravlenije v tamozennoe upravlenie , vam sdelajut novuju deklaraciju i perescitajut nalogi. Esli u vas nacisleno bilo menshe to lucse srazu doplatit nalogi v budzet ne dozidajas izmenenij, inace budet nokavejuma nauda.
Fiola
Fiola 23.01.2008 12:14
166 сообщений на сайте
Liels Jums paldies! Tie ķīnieši ir drusku jocīgi- vse po kitajski Man tā deklarācija ir oktobra, bet es tik tagad pamanīju nesakritību- man par to nepatikšanas (izņemot uzrēķināto soda naudu) nedraud!? Un vēl (man nav tādas pieredzes) kur atrodas muitas pārvalde?!
Inga.ru
Inga.ru 23.01.2008 12:28
533 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.