Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Jālabi UIeN deklarācija par 2006 К списку тем
Jālabi UIeN deklarācija par 2006
Situācija - atnāca vēstule, ka deklarācija norādītas mazākas soda naudas un nokavējuma naudas nakā VID izdrukāse. Apskatot dzīvē - jā, visas samaksas grāmatotas uz nodokālu kontu (53 grupa). Nu būtu jāmaina i deklarācija i daži skaitļi gada pārskatā.
Kā nesāpīgāk iziet no situācijas. Un par pašām summām runājot - VID atsūtīja avu izdruku uz 31.12.2006 - tur viņu cipari, es paņēmu izdruku vakar pie viņiem, man sanāk citi cipari :'( (summas daži lati, bet tomēr).
Vai man pakļauties viņu datiem, norakstīt summu no samaksātā nodokļa uz izdevumiem utt.
Vai labāk uztaisīt 2006 gadā uzkrājumu paredzamiem soda naudu maksajumiem? Man šis variants šķiet labāks, tad faktiski nav runa par konkrētiem cipariem, bet aptuvenām summāsm, uz 2007 gadā uzkrājumu norakstīt izdevumos, pamatojoties uz 2007 gada izdrukām?
Ответы (7)
Ak vai, atvainojiet par gramatiku
Man arī atnāca vēstuli, bet man tur bija viens lats soda nauda un it kā uzkrājumi ,beigās VIDs bija nepareizi bilanci ievadījis datu bāzē uzkrājumos nepareizi bija ierakstījis atlikto nodokli, a par aprēķināto soda naudu uz pārrakstīju deklarāciju un pa manam otrā stāvā iesniedzu labojumu un reizē arī viņi izlabija savu kļūdu un es samaksāju papildus uzņ. ien. nod. 0.15 Ls
Paga, nesapratu par tām soda naudām - vienkēršī pārrakstīji deklarāciju? Un iesniedzi labojumu? Kļūda reāli no uzņēmuma puses bija?
Ja man dati sakristu ar VID nodokļa izdrukas cipariem, tad būtu vienkārši - daži grāmatojumi, labojumi un gatavs. Bet man tie pāris lati nesakrīt! Vb tiešām vienkāršī pēc viņu cipariem izlabot
Tā sacīt - par labu valstij.
neesat mēģinājuši VIDā noskaidrot nesakritību iemeslu? Varbūt viņi kļūdījušies.
Interesanti sanāk, VID gada kopsumma 10, bet atšifrējot pa menešiem 8.90 Ls, un nu jālabo deklarācija, izmantojot mēneša atšifrējuma ciparus un jāraksta paskaidrojums, kapēc šie, nevis VID kopsumma.Sviests
Vēl man VID pateica, ka iepriekšējo gadu gada pārskatu nelabo, bet gan tekošajā (2007) gada pārskatā uz izziņjas pamata veic korekcijas un to apraksta gada pārskata pielikumā.
Vb ir komentāri, ieteikumi par šo lietu? Tagad studēju likumus un meklēju, kur tas rakstīts.
tas ir LGS Nr.4 iepriekšējo periodu kļūdu labošana....
Закрыть
Краткое описание нарушения