Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
degvielas patēriņš un auto remonti К списку тем
degvielas patēriņš un auto remonti
sveiki !!!
man ir daži jautājumi ...
kā pareizi autokāram tiek norakstīta benzīna patēriņš ... kā jāraksta šis akts?
un par remontiem automašīnām ... esot jātaisa par katru remontu akts ... kāda veida remonti ir mašīnām... (neparedzētais , tekošais ??? )
Ответы (4)
Autopacēlājam droši vien jānosaka degvielas patēriņa norma stundā, tā attiecīgi arī jānoraksta. Atbildīgā persona lai sastāda tabuliņu mēnesim, norādot cik stundas kurā dienā darbojās, saskaitīsiet kopā un norakstīsiet.
Par a/m remontiem akti ir no vēstures droši vien. Es pavadzīmes otrā pusē šoferim lieku uzrakstīt, kurai a/m uzlikts, nomainīts utt.
Ja tiek veikts kapitālais remonts, tad jāskatās standarts par PL.
jā tās visas darbība saprotu un zinu kas jādara... tikai man vajadzīgs tieši pats akts - akta paraugs ...
evitina_z@inbox.lvatsūtiet paraugu lūdzu !!!
Man nav tāda akta - nekad neesmu tādus rakstījis.
Tajā nevar būt nekas sarežģīts -
Uzņēmums, adrese, reģistr.Nr., sastādīšnas vieta, datums, numurs.
Akts par izlietotajām detaļām (materiāliem) a/m remontam.
Komisija:
Akts sastādīts par to, ka a/m Audi100, valsts reģ.Nr.AA777 2008.gadajanvārī remontam izlietotas šādas detaļas (materiāli):
Eļļas filtrs Ls 5,70 x 1 = Ls 5,70
Bremžu uzlikas Ls 12,50 x 2 = Ls 25,00
utt.
Paraksti.
Varbūt meklētājā līdzīgas tēmas pameklēt?
Jā, aktus par auto remontiem grāmatvedis nu nekādi nevar uztaisīt viena sīka iemesla dēļ - grāmatvedis nav automehāniķis un nezin, ko, kā, kam, kāpēc remontē!
Закрыть
Краткое описание нарушения