Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
Pavadzīme un avanss К списку тем

Anitas 31.01.2008 09:30
72 сообщения на сайте
72 сообщения на сайте
Ответы (5)
Avansam izrakstu rēķinu.
Pēc tam pavadzīmē atzīmēju, ka ir veikta samaksa avansā pēc tāda un tāda rēķina.
Pavadzīmē norādu tikai kopējo summu.
Pēc tam pavadzīmē atzīmēju, ka ir veikta samaksa avansā pēc tāda un tāda rēķina.
Pavadzīmē norādu tikai kopējo summu.
Jā, avansam es arī izrakstiju rēķinu. Tātad, padzīmē tagad tikai atzīme, ka saņemts avanss, un "pavisam apmaksai" Jums satāv kopējā summa, neatņemot saņemto avansu?

Anitas 31.01.2008 10:18
72 сообщения на сайте
72 сообщения на сайте
Man jā, man šādu darījumu ļoti maz un avanss parasti tiek samaksāts precīzi par tādu summu, kāda būs pavadzīmē.
Bet var arī norādīt kopējo summu, samaksāto avansu un atlikušo maksājamo summu.
Bet var arī norādīt kopējo summu, samaksāto avansu un atlikušo maksājamo summu.
Man avanss nav 100%. Tāpēc laikam būs kaut kā jānorāda, saņemto avansu un atlikušo summu.

Anitas 31.01.2008 10:30
72 сообщения на сайте
72 сообщения на сайте
Pavadzīmē ir aile *Apmaksas veids un kārtība*, kurā varat uzrādīt, ka Samaksāts pēc rēķina Nr. 23 ar maks.uzd 536 no 31-01-2008. Pavadzīmē preces pārdošana jānoformē atbilstoši noteikumiem pēc fakta, jo tas ir vienīgais attaisnojuma dokuments uzskaitei gan preces saņemšanai, gan tās izsniegšanai.

Liepupe 31.01.2008 10:35
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть