Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство

Pavadzīme un avanss К списку тем

Pavadzīme un avanss
Parasti mums ir pakalpojumi un izrakstām rēķinus, bet te ir prece un jāraksta pavadzīme. Kā Jūs noformējat padzīmē to, ka pirms tam ir saņemts jau avanss par preci? Tā arī rakstāt preces vērtība bez PVN, tad saņemts avanss, PVN un summa apmaksai?
Anitas
Anitas 31.01.2008 09:30
72 сообщения на сайте

Ответы (5)

Avansam izrakstu rēķinu.

Pēc tam pavadzīmē atzīmēju, ka ir veikta samaksa avansā pēc tāda un tāda rēķina.

Pavadzīmē norādu tikai kopējo summu.
Sola
Sola 31.01.2008 09:57
2451 сообщение на сайте
Jā, avansam es arī izrakstiju rēķinu. Tātad, padzīmē tagad tikai atzīme, ka saņemts avanss, un "pavisam apmaksai" Jums satāv kopējā summa, neatņemot saņemto avansu?
Anitas
Anitas 31.01.2008 10:18
72 сообщения на сайте
Man jā, man šādu darījumu ļoti maz un avanss parasti tiek samaksāts precīzi par tādu summu, kāda būs pavadzīmē.

Bet var arī norādīt kopējo summu, samaksāto avansu un atlikušo maksājamo summu.
Sola
Sola 31.01.2008 10:20
2451 сообщение на сайте
Man avanss nav 100%. Tāpēc laikam būs kaut kā jānorāda, saņemto avansu un atlikušo summu.
Anitas
Anitas 31.01.2008 10:30
72 сообщения на сайте
Pavadzīmē ir aile *Apmaksas veids un kārtība*, kurā varat uzrādīt, ka Samaksāts pēc rēķina Nr. 23 ar maks.uzd 536 no 31-01-2008. Pavadzīmē preces pārdošana jānoformē atbilstoši noteikumiem pēc fakta, jo tas ir vienīgais attaisnojuma dokuments uzskaitei gan preces saņemšanai, gan tās izsniegšanai.
Liepupe
Liepupe 31.01.2008 10:35
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.