Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

ar ko tik nav jāsaskarās К списку тем

ar ko tik nav jāsaskarās
VID pārbaudē pārbaudīja darba laika uzskaites tabeli par decembra mēnesi- darba stundas 2007. gada decembrī 136. Strādāju ar TILDES JUMIS programmu. Darbiniekiem sestdienas, svētdienas un svētku dienas ir brīvas. Programma autamātiski aprēkināja un uzrādīja 136. stundas, kā arī parādīja 24, 25, 26 datumu par svētku "S" un 8" kā informācija ka uzradītās stundas saglabā darbinieka izpeļņu, stundas gala rezultāts 136. stundas. VID grib apgalvot, ja tiek uzrādītas stundas, par tām ir jāaprēķina un pie tam vēl dubultā. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga pieredze un kā dara tie, kas strādā ar Tildes JUmi- liek ar roku "s" dienās 0"
Sausene
Sausene 08.02.2008 14:15
820 сообщений на сайте

Ответы (10)

Ja jums iepriekš nav pareizi izveidots darba kalendārs, tad pie darba tapeles izveidošanas uzrādās ka tā ir svētku diena, bet stundas paliek. Jā, pareizi VIDs saka, jums sanāk, ka bija svētku diena, bet darbinieki strādāja 8stundas dienā. Lai tā nenotiktu, vai nu ar roku labojat ostundas, vai pareizi izveidojat kalendāru. Par to ir rakstīts Tildes mājas lapā: http://www.tilde.lv/Download/Materiali/KalendarsUnTaVeidosana.pdf
Cipa5
Cipa5 08.02.2008 14:32
222 сообщения на сайте
Darba laika uzskaites tabelē "S" "8" neskaita, kā tad uz to, lai skatās. Šo jautājumu var visādi interpretēt.
Sausene
Sausene 08.02.2008 14:50
820 сообщений на сайте
Interpretējiet kā gribat - bet, ja darba laika uzskaites tabelē ir uzrādītas darba stundas, tās ir jāapmaksā.

Vai arī nosvītrojiet tās, blakus parakstieties. Un aizmirstiet šo problēmu.

Gan jau radīsies citas problēmas, un šī pati par sevi aizmirsīsies.
Aivars007
Aivars007 08.02.2008 14:54
26984 сообщения на сайте
Man ir tieši tas pats variants un es laboju ar roku, lai būtu 0 stundas. Tas nekas, ka pie kopējā skaita neskaita klāt, bet tur stāv cipars 8(man dzeltenā krāsā).

Kā, lai dabū, salabojot kalendārā , faktiskajā tabelē svētku dienā 0 stundas, esmu krustu šķērsu pārmeklējusi, neatradu, laboju ar roku.:-/
Marikasp
Marikasp 08.02.2008 14:55
264 сообщения на сайте
es regulāri laboju ar roku un lieku tādos datumos 0
Larao
Larao 08.02.2008 14:55
6767 сообщений на сайте
es arī rakstīju Tildes atbalstam, lai to sataisa - solīja
Larao
Larao 08.02.2008 14:57
6767 сообщений на сайте
Lai aprēķinātu darba algas - vispirms ir JĀIZVEIDO tabele, lai būtu izejmateriāls algu aprēķinam!

Ja paši tabeli neveido (es nezinu - aiz slinkuma, nemāk, negrib..), tad automātiski izveidotā tabele vismaz ir JĀPĀRBAUDA un nevis jāpaļaujas uz sistēmas automātiski izveidoto!
Andaz
Andaz 08.02.2008 14:58
27892 сообщения на сайте
Tur jau tā lieta, ka tiek pārbaudīta un es nez kāpēc iedomājos, ka tā nav kļūda, kas tas ir informatīvi grāmatvedim par svētku dienām. Jo ja darbinieks strādātu, tad es liktu "D" "8" un pārādītos dzeltenā krāsā. Otrām kārtām ar roku labot 190 darbiniekiem, tas laikam tiešām ir slinkums.....
Sausene
Sausene 08.02.2008 15:20
820 сообщений на сайте
Ну дык объясните той трудовой, что S8 - это условное обозначение, "S" означает "светки", "8" - часы, которые надо оплатить. А не то, что в этот день было отработано 8 часов.

Распечатайте список условных обозначений в табеле, вручите трудовой и пусть гуляют своей дорогой. Систему условных обозначений каждый может придумывать по своему усмотрению. Кстати, S8 и не вошло в суммарный расчет отработанных часов.
Maija
Maija 08.02.2008 15:42
28223 сообщения на сайте
Vispār ir tā, ka neviens likums vai kāds cits normatīvais akts nereglamentē tabeles izskatu!

Un, ja Jūs savā metodikā aprakstīsiet, ka tabelē ir šādi vai tādi saīsinājumi, kas norāda uz to vai šo, tad VIDam tas viss ir jāņem par labu!
Andaz
Andaz 08.02.2008 17:40
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.