Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
atlaide v čeke
rabotnik zapravil na STATOILE benzin, oplatitl nalichkoj , no dal svoju EXSTRA kartu skidku
po cheku 30.01 Ls
extra atlaide 0.38
ja tak ponimaju chto etu skidku ne uchitivajut,a berut PVN s pervoj suumi do skidki 30.01
Ответы (13)
nē! Jums ir summa apmaksai no tās arī ir PVN
no pri chem tut skidka, eto che lichnja skidka rabotnika , a ne firmi!!!
Jums darbinieks iesniedz avansa atskaiti, par kādu summu?
cik darbinieks iztērēja, tik jūs arī samaksājat viņam, man liekas, ne jau vēl papildus atlaidi piemaksājiet.
a kāpēc gan ne?
Meisija
Iedomājieties, Jūs nopērkat birojam kaut kādu štruntu ar 50 % atlaidi, bet uzņēmums Jums atdod visus 100%. Man jau patiktu
А что в чеке, кроме скидки больше ничего нет?И ПВН не указан?
Larao, klusos sapņos varbūt varu iedomāties, bet dzīvē nē, te varētu vēl likt piemaksāt, ka par vēlu atskaite nodota.
nez, kurā rajonā tik labi darba devēji.....
Par sapņiem vēl nav jāmaksā!
ukazano vse,
benzin 30.01 Ls
atlaide- 0.38
25.11
pVN 18%-4.52 Ls
kopa 29.63
prosto ja zasomnevalasj kakuju summu emu vozvrashatj i kak uchitivatj s 30.01 ili 29.63 Ls ( esli skidka lichnjaj rabotnika)
30.01
Meisija
ziņojumu: 126 13.02.2008 15:19
cik darbinieks iztērēja, tik jūs arī samaksājat viņam, man liekas, ne jau vēl papildus atlaidi piemaksājiet.
Закрыть
Краткое описание нарушения