Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Актуальная дискуссия

Akcīzes nodoklis bezalkoholiskiem dzērieniem - kad jāmaksa? К списку тем

Akcīzes nodoklis bezalkoholiskiem dzērieniem - kad jāmaksa?
Vai kāds varētu noprecizēt - kad jāmaksa akcīzes nodokli par bezalkoh.dzērieniem - līdz 5 dienām pēc to saņemšanas vai var arī līdz 15. datumam sekojošā menesī?
Saule777
Saule777 16.02.2008 11:56
65 сообщений на сайте

Ответы (3)

Atkarīgi no Jūsu statusa:

http://www.vid.gov.lv/dokumenti/tiesibu_akti/likumi/par%20akcizes%20nodokli_jauns.doc#bkm10
7.pants Nodokļa maksātāju veidi

Nodokļa maksātāji ir:

1) importētājs;

2) noliktavas turētājs šajā likumā noteiktajos gadījumos;

3) apstiprināts tirgotājs, neapstiprināts tirgotājs, pārsūtītājtirgotājs vai nodokļa maksātāja pārstāvis šajā likumā noteiktajos gadījumos;

4) persona, kas Latvijas Republikā ieved vai saņem no citas dalībvalsts akcīzes preces, kuras jau laistas brīvā apgrozījumā citā dalībvalstī;

5) citas personas saskaņā ar šo likumu.

23.pants Nodokļa maksāšana......
Bastet
Bastet 16.02.2008 12:08
3728 сообщений на сайте
Paldies, Bastet! Ja es pareizi sapratu - ja es esmu juridiska persona, kas ieved no ES valsts, kur šis produkts ir jau plašā pārdošanā tad es piederu pie ceturta punkta 4)? Tad jāmaksa 5 dienu laikā no saņemšanas brīža?
Saule777
Saule777 16.02.2008 12:25
65 сообщений на сайте
Saule77.Iskatas, ka pareizi sapratāt, tomēr iesaku nopietnu konsultāciju.

http://www.vid.gov.lv/default.aspx?tabid=12&id=94&hl=1
Bastet
Bastet 16.02.2008 22:17
3728 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.