Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Компьютерные программы, авторские права и лицензирование

Atvaļinājums par turpmākajiem mēnešiem Tildes Jumī К списку тем

Atvaļinājums par turpmākajiem mēnešiem Tildes Jumī
Varu ar kādu aprunāties par šo tematu? Jau ar Tildi sazinājos, bet tāpat nesanāk.
Lo2002
Lo2002 19.02.2008 18:02
174 сообщения на сайте

Ответы (11)

kādas problēmas?
Larao
Larao 20.02.2008 08:52
6767 сообщений на сайте
ja darbinieku kartītē ir ievadīts pareizs datums no līdz, un automātski aprēķinot pārejošo atvaļinājumu, tad visas summas ir pareizas un atskaitēs tiek pareizi uzrādītas.

protams ir jābūt pareizi arī aizpildītai darba laika tabelei, gan plānotai gan faktiskai, jo Jumis atvaļinājuma naudu rēķina attiecīgi no plānotā un faktiskā darba laika
Larao
Larao 20.02.2008 08:56
6767 сообщений на сайте
Laikam jau pati atrisināju. Mani samulsināja tas, ka atvaļinājuma mēnesī(novembrī) darbinieks nostrādāja 1 dienu, apliekamais ienākums bija "-103 Ls". Tā kā novembra atvaļinājumu pieliku pie oktobra algu saraksta, tad aprēķinātais iedz. ien. nod. no atvaļinājuma naudas nesakrita, ja es to būtu likusi pie novembra algu saraksta. Vārdu sakot, es sakarā ar programmu tā arī nesapratu, vai es tā drīkstu darīt. Ar darbiniekiem, kuriem nav neapliek. minimuma un apgādājamo, nekādas tādas problēmas nerodas. Tagad man sanāk, ka cilvēks ir pārmaksājis iedz. ien. nod.
Lo2002
Lo2002 20.02.2008 10:20
174 сообщения на сайте
Uztaisiet pārrēķinu decembrī (ieturiet to IIN)
Andaz
Andaz 20.02.2008 13:16
27892 сообщения на сайте
AndaZ, man vajadzēja veselu pusi dienas, lai saprastu, ka nav programma vainīga, bet es pati saputrojos:D. es viņam pati taisīšu gada deklarāciju, lai paliek.

Pie viena gribēju tieši jums uzjautāt-vairākkārt esat forumā teikusi, ka Jūs čekus par materiāliem, apdrošināšanas un tml., kā arī pamatlīdzekļus grāmatojat caur noliktavu . Bet kāds ir to čeku grāmatošanas veids? Vai jūs veidojāt atsevišķu noliktavu? es saprotu, ka varu iegrāmatot tikai caur iepirkšanas pavadzīmēm, bet kā čekus? Lūdzu, lūdzu, pāris vārdos...
Lo2002
Lo2002 20.02.2008 14:19
174 сообщения на сайте
es čekus grāmatoju tikai caur avansa norēķiniem.
So2001
So2001 20.02.2008 20:15
218 сообщений на сайте
es saprotu, ka varu iegrāmatot tikai caur iepirkšanas pavadzīmēm, bet kā čekus?

tas ir atkarīgs no tā, kāds ir Jūsu uzņēmuma darbības veids, un kur Jūs tos čekus pēc tam gribat redzēt
Larao
Larao 21.02.2008 09:04
6767 сообщений на сайте
Nu tāpēc man jau tas jautājums radās, ka es redzu tikai vienu iespēju-caur avansa norēķiniem. Bet būtu jau ērti tad visu veikli norakstīt, nevis Excelī....

Un vēl viens jautājums-varbūt kādam no jūsu uzņēmumiem ir arī ir jāizraksta apmēram 1000 rēķini mēnesī? Kā jūs esat atrisinājuši situāciju? Tilde neesmu atradusi iespēju nokontrolēt parādus attiecībā tikai uz tiem pakalpojumu saņēmējiem, kuriem izrakstīts tekošais rēķins.
Lo2002
Lo2002 21.02.2008 11:21
174 сообщения на сайте
vai tad caur avansa norēķinu nevar neko norakstīt?

Jumī ir apmaksas kontrole

Palsaiet lietotāju rokasgrāmatu tur viss ir aprakstīts vai

http://www.tilde.lv/portal/go/tilde/3912/en-US/DesktopDefault.aspx
Larao
Larao 21.02.2008 12:15
6767 сообщений на сайте
Larao, par to apmaksas kontroli-man vajag rēķinos rakstīt parādu un tad kopā maksājamo summu. Un vēl vajadzētu arī soda naudu, bet pagaidām esam labie;) Tāpēc galu beigās rēķinus taisam citā-savā programmā. Vārdu sakot, Tilde man nedod iespēju strādāt ar konkrētiem klientiem, kuriem izrakstu, piemēram, rēķinus 2.februārī-tikai un vienīgi ar šiem. Un konkrēto parādu es redzu tad, kad vadu caur noliktavu rēķinu. Laikam jau, lai piemērotu Tildes Jumi manām vajadzībām, viņiem jālūdz papildus apmaksāts pakalpojums:)

Bet kā var norakstīt nosaukumus un gabalus no avansa norēķiniem?:-O
Lo2002
Lo2002 23.02.2008 09:23
174 сообщения на сайте
Es neko nesapratu no Jūsu problēmas:(

Kāpēc nevar izrakstīt rēķinus ar soda naudu? Visu var! Un piesaistīt apmaksas kontroli.

Par EKA čekiem - es caur noliktavu grāmatoju tos čekus, par kuriem man vajag papildus uzskaiti (gabalus, litrus..), piemēram, degvielu D-21..un PVN K-53.., bet avansu norēķinā D-53.. K-238..

Man ir izveidotas dažādas specnoliktavas - biroja izmaksas, nākamo periodu izmaksas...
Andaz
Andaz 24.02.2008 20:03
27892 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.