Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
precizējumi К списку тем
Sausene 22.02.2008 13:44
820 сообщений на сайте
820 сообщений на сайте
Ответы (13)
IIN Jūs izmainīt nevarat! Jo tas ir no darbinieka jau ieturēts
Larao 22.02.2008 13:49
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
un labojumus iesniedz 6 un 7 ailē par iepriekšējiem periodiem
Larao 22.02.2008 13:50
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Precizēt 6.un7. rindā var tikai vienu iepriekšējo mēnesi. Vecākie jāprecizē tekošā mēneša algā un VSAOI. Bet IIN būs tāds kādu ieturēsiet pēc visu precizējumu veikšanas un tā arī tajā mēnesī pēdējā parādīsiet.
interesanti gan, kā Jūs ieturēsiet no manis kā darbinieka IIN no iepriekš izmaksātas algas? Man tas ļoti nepatiks! un maksāt negribēšu!
Larao 22.02.2008 13:53
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Tad sanāk tā" iesniedzu janvāra 2008. gada soc.labojumuun uzrādu precizējumu tikau par decembra mēnesi6 un 7. ailīte IIN nodoklis paliek tāds pats iepriekšejais.
Izmaiņas par novembra mēnesi iesniedzu parastā kārtībā, kā ar labojumu. IIN nodokli uzrādu pēc izmaiņām?
Izmaiņas par novembra mēnesi iesniedzu parastā kārtībā, kā ar labojumu. IIN nodokli uzrādu pēc izmaiņām?
Sausene 22.02.2008 14:01
820 сообщений на сайте
820 сообщений на сайте
Labojumus VSAOI nepieņem( tikai tad ja mainā% likme). Novembra mēneša algu un VSAOI labo janvāra algā un VSAOI ar + vai - tajā.
Nu nezinu, nezinu - es EDS-ā esmu iesniedzis ne vienu vien precizējumu, tajā skaitā par IIN, visi ir pieņemti, neviens nav sūtīts atpakaļ. Un visi ir attiecīgi arī ieskaitīti. Un tas nav bijis tikai iepriekšējais mēnesis.
Varbūt, tikai es vados no sekojošas loģikas, ka ja es esmu piem. novembrī ieturējusi IIN un piemēram janvārī pamanījusi ka esmu novembrī ieturējusi nepareizi šo IIN tad nu nekādi es vairs nespēju šo IIN ieturēt novembrī jo kā saka vilciens jau aizgājis un sakarā ar to LABOT novembra deklarāciju,es mierīgi šo IIN nepareizību varu labot tikai tekošajā mēnesī kad šo nepareizību pamanu un FAKTISKI arī ieturu.
Ilma
Taisnība ir arī Jums, taču es salaboju visus mēnešus, kurus vajag, un rezultātu ieturu tajā mēnesī, kad var.
Jo tie pensionāri vienmēr uzrodas pēc pusgada.
Taisnība ir arī Jums, taču es salaboju visus mēnešus, kurus vajag, un rezultātu ieturu tajā mēnesī, kad var.
Jo tie pensionāri vienmēr uzrodas pēc pusgada.
Par pensionāriem tā ir. VSAOI % likmes maiņa ir vienīgais gadījums kad VID vēl papīra formā ne tikai pieņēma , bet zvanīja un lika nodot visa iepriekšējā perioda VSAOI labojumus.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть