Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Attaisnotie izdevumi mācībām. К списку тем

Attaisnotie izdevumi mācībām.
Ir izveidojusies sekojoša situācija.Zemnieku saimniecības īpašnieka dēls mācās augstskolā un arī strādā,maksājot algas nodokli. Tēvs no savas saimniecības norēķinu konta pārskaita dēla mācību maksu,norādot dēla vārdu, uzvārdu,personas kodu.Kā dēlam saņemt atvieglojuma summu,ja viņš skolas maksu nav maksājis personīgi.Zemnieku saimniecība nemaksā IIN.Kasbūtu maksājuma pierādījums-vai bankas apstiprināts maks.uzdevums?Varbūtnav svarīgi ,kas maksā, galvenais ir ,ka tas ir students?Pierādījums,ka šis zēns ir saimnieka dēls?Es jau viņiem teicu,ka varējāt vienkārši iemaksāt skaidru naudu caur banku uz zēna vārda,bet viņi ar pārskaitījumu.Varbūt padomājot kopā atradīsim risinājumu!:-)
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 24.02.2008 16:41
138 сообщений на сайте

Ответы (2)

Bet tam nav nozīmes, ka viņš skolas maksu nav maksājis personīgi.Nauda atdod tam, kas maksāja nodokli.Šajā gadījumā tas ir dēls. .Lai viņš aizpilda deklarāciju D4.
Giza
Giza 24.02.2008 17:23
6496 сообщений на сайте
Paldies,Giza!Tas,kas škiet sarežģīts sākumā,izrādās vienkāršs beigās.:-)
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 24.02.2008 17:39
138 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.