Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
Par komandējuma naudu К списку тем
Trinidada 29.02.2008 12:35
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
Ответы (9)
ja to noformē kā komandējumu vai darba braucienu, tad dienas naudu var izmaksāt pilnā apmērā par šo dienu.
Sol11 29.02.2008 13:03
342 сообщения на сайте
342 сообщения на сайте
ja tiek ievērots darba un atpūtas režīms (pēc atgriešanās no brauciena līdz nākamās darba dienas sākumam ir vairāk kā 12h), tad dienas nauda nepienākas
Sol11 29.02.2008 13:12
342 сообщения на сайте
342 сообщения на сайте
Njā, kļūdījos, tas attiecas uz valsts iestādēm, ja tiek pārsniegtas MK noteikumos noteiktās normas!!!!
Bet kā ir ar dienas naudu? Būtu jāizmaksā puse no noteikumos paredzētā??
Bet kā ir ar dienas naudu? Būtu jāizmaksā puse no noteikumos paredzētā??
Trinidada 29.02.2008 13:13
3 сообщения на сайте
3 сообщения на сайте
12. Ja darbinieks, dodoties komandējumā uz ārvalstīm, atrodas ceļā ilgāk par vienu dienu un tas saskaņots ar tās institūcijas vadību, kas nosūta komandējumā, viņam par laiku, kas pavadīts ceļā, izmaksā dienas naudu pilnā apmērā tās valsts valūtā, uz kuru darbinieks nosūtīts, vai citā konvertējamā valūtā pēc Latvijas Bankas noteiktā kursa, vai arī latos.
Jūsu darbinieks nav ilgāk kā vienu dienu.
Jūsu darbinieks nav ilgāk kā vienu dienu.
un dienas nauda neatceļ darba algas aprēķinus par šo dienu
Larao 29.02.2008 13:18
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Анда. К чему цитата, непонятно.
До Эстонии точно у нас больше суток ехать не надо. За сутки три раза туда и обратно сгонять можно.
Ограничения по выплате суточных в однодневных командировках существуют только по Латвии. А за границу суточные положено платить в полном объеме.
До Эстонии точно у нас больше суток ехать не надо. За сутки три раза туда и обратно сгонять можно.
Ограничения по выплате суточных в однодневных командировках существуют только по Латвии. А за границу суточные положено платить в полном объеме.
а может работник 90% рабочего времени проводить в командировке(в той Эстонии)? (Это не транспортная фирма и он не водитель.)
СГД не найдет его командировочные несоразмерными с зарплатой? Не грозит ли ему перерасчет доходов?
СГД не найдет его командировочные несоразмерными с зарплатой? Не грозит ли ему перерасчет доходов?
Gloria 01.03.2008 17:00
478 сообщений на сайте
478 сообщений на сайте
Если есть необходимость столько времени проводить в командировке, то почему нет? Лишь бы все документы было оформлены соответственно.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть