Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
PVN atskaite kokmateriaaliem К списку тем
PVN atskaite kokmateriaaliem
Sveicinaati, man ir radies jautaajums...
sanjemts reekjins par kokmateriaalu iegaadi.... Kaadu atskaiti man jaanodod? (PVN)Vai tas ir - Kokmateriālu piegādātāju (saņēmēju) un pakalpojumu sniedzēju (saņēmēju) saraksts ?
Un kaa shaadaa gadiijumaaa ir ar PVN meenesha deklaraaciju? vai tajaa ietilpst shii PVN summa?
Ответы (7)
PVN sastaadiits saskanjaa ar likumu par PVN 13 2 pantu...
Saraksts + PVN dekl. pielikums par kokmateriāliem.Galvenajā dekl.nekasnebūs .
tad sanaak, ka sho PVN kas apreekjinaats par kokmateriaaliem neiekljauj PVN meenesha deklaraacijaaa?
Tas saraksts ko mineejaat ir - Kokmateriālu piegādātāju (saņēmēju) un pakalpojumu sniedzēju (saņēmēju) saraksts
bet kas tas par PVN pielikumu par kokmateriaaliem un vai EDS taads ir? es kaut kaa neredzu....
Varbūt būs arī PVN deklarācijā.
Ministru kabineta noteikumi Nr.1028 "Pievienotās vērtības nodokļa piemērošanas kārtība darījumos ar kokmateriāliem"
Chikita, PVN dekl. kokm. pielikums EDS ir kā PAPILDINĀJUMS PVN deklarācijai. Aipildiet PVN dekl., nospiediet - saglabāt bez pārbaudes un tad skatieties apakšā lodziņš atveras ar iespēju pāriet uz PVN kokm.dekl.pielikumu
kad sagatavosiet PVN deklarāciju, tad tur ir sadaļa Pāriet uz... un tur EDS ja nemaldos tas saucas kokmateriālu pielikums - tas būs PVN 6, bet saraksts ir kā atsevišķa atskaite EDSā - tā arī saucas Kokmateriālu piegādātāju (saņēmēju) un pakalpojumu sniedzēju (saņēmēju) saraksts
Закрыть
Краткое описание нарушения