Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
TUKŠAS ATSKAITES
Sakiet lūdzu, kādas atskaites jānodod VID, ja uzņēmuma apgrozījums 0, un nav neviena darbinieka.....Firma nav PVN maksātājs....
Paldies.
Ответы (58)
Aivars007
sapratu es visu jau sen...vienkarši nav patīkami, kad prasi palīdzību, bet tev saka :"lasi"...vai dot norādes uz vid.gov.lv...daudz pŗata tādam padomam nevejag
sorry, ja kādu aizvainoju
Девушки и юноши, миру - мир!:-D
Mani Jūs neaizvainojāt.
Kādreiz bija tāds uzraksts veikalos "Pircēji un pārdevēji! Esiet savstarpēji laipni!"
Varbūt tā vaina.
Neņemiet ļaunā - viss ir labs, kas labi beidzas.
Jānodod tās tukšās atskaites, ko padarīsi. VID prasa, draud ar sodiem utt.
Un šeit kolēģi 99% gadījumu dod pareizus padomus. Ar ļoti ļoti retiem izņēmumiem.
Jauku Jums dienu!
Lai iespīd saulīte Jūsu logā!
Lai iespīd saulīte Jūsu logā! ...
PALDIES....saulīti jau katram vajadzētu - 06,03 taču.....:-)
А слабо ёлочку на 8 марта???LOL
Marta saule, Ēģiptes smiltis... ko gan vēl vairāk var vēlēties...
Kaut gan uz Ēģipti otru reizi mūžā mani ar koku neaizdzīt...
Kurš ir noskumis?
kāpēc tik slikti par Ēģipti?
Tāpēc, ka Ēģipte ir un paliek Ēģipte - man tur nepatika, un tāpēc arī saku, ko domāju. Brīvprātīgi uz to valsti nekad es vairs nebrauktu.
Laikam beduīns iedeva štruntīgu kamieliLOL
Jā, Anda, daļēji uzminējāt, tajā stāstā figurē arī kamielis, bet ne tikai.
Mani paziņas bija izdomājuši romantiski aizbraukt naktī divatā uz tuksnesi (arī galvas nav uz pleciem), labi, ka dzīvi palika!
Katrs pats ir savas laimes kalējs...
Valdes loceklim obligati jabut pienemtam darba , var nebut darba pienemts dibinatajs. Ja firma neveic saim . darbibu jaiesniedz Vid iesniegums kurs derigs 6 men. Soc. iedz. ien. un riska nodeva viss pa nullem.
Закрыть
Краткое описание нарушения