Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Актуальная дискуссия
Vajag galveno grāmatvedi Ogrē К списку тем
Ответы (14)
Ja gadījumā neatļauj savā ofisā, varbūt drīkst savā kantorī (birojā)?
Man arī, starp citu, ir viena SIA no Ogres rajona, tā ka ar Ogres VID-a meitenēm jau esmu sapazinies. Ja godīgi - viens no man zināmajiem jaukākajiem VID.
Man arī, starp citu, ir viena SIA no Ogres rajona, tā ka ar Ogres VID-a meitenēm jau esmu sapazinies. Ja godīgi - viens no man zināmajiem jaukākajiem VID.
Cik tas ir paliels!
Es noteikti nepretendēju, bet pašlaik man ir visu citu starpā arī tāds, kuram zvērināts revidents - tātad laikam arī "paliels". Tas, pēc manām domām, nav rādītājs. Cita lieta - darba organizācija. Ja ir pieradināti, ka grāmatvedis ir stāva (koridora) dežurants, tad nu gan...
Es noteikti nepretendēju, bet pašlaik man ir visu citu starpā arī tāds, kuram zvērināts revidents - tātad laikam arī "paliels". Tas, pēc manām domām, nav rādītājs. Cita lieta - darba organizācija. Ja ir pieradināti, ka grāmatvedis ir stāva (koridora) dežurants, tad nu gan...
Būvniecības uzņēmums. 4 miljoni. Grāmatvedība - 3 cilvēki, no kuriem viens galvenais. Arī transporta pakalpojumi.
man arī visi grāmatveži aizņemti ar saviem darbiem. Ja būtu tāds, ko mājās var apstrādāt, tad, lūdzu!
Kaut kā liekas, ka mūsu pusē grāmatvežu trūkums novērojams. Varbūt kāds grib kaut ko pamainīt savā dzīvē? Ļoti negribas aiziet un atstāt te visu likteņa varā...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть