Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
čeks par janvāri
Labdien.
Ko darīt, ja atkal laicīgi grāmatvedim nav atdots čeks (par janvāri). Rakstīt to pie februāra avansa norēķiniem, vai pārtaisīt janvāra avansa norēķinus un PVN delkarāciju?
Ответы (17)
Iekļaut februāra avansa norēķinā
Neatmaksāt. Nākošreiz atnesīs savlaicīgi.:-x
Paldies.
Ja tas nav čeks par degvielas iegādi - tad lielu traci var arī necelt un ierakstīt kārtējā avansu norēķinā.
Kāda starpība - degviela vai kas cits?
Labdien!
Inspektors pārbaudē aizrādīja, ka dokumentiem (čekiem) jābūt salīmētiem un sarakstītiem hronoloģiskā secībā un tāpēc arī jautāju ko jūs darat, ja saņem čeku par iepriekšējo mēnesi?
Es īsti nezinu uz ko man atsaukties, ja avansu norēķinos nav šīs hronoloģiskās sec. ???
Ielīmēju kā pirmos un lūk arī man iznāk mēnesī hronoloģiskā secība, vecākie vispirms:-D
Man avansu norēķinos ne vienmēr dokumenti ir hronoloģiskā secībā. Dažreiz pa partneriem, jo man tā ērtāk. Toties čeki ir sanumurēti un salīmēti viens otram blakus, nevis bezjēdzīgā "garmoškā" un neviens nav sūkstījies, ka grūti kaut ko saprast, saredzēt vai kā tml.
Es līmēju tā: vispirms čeki, kur pirktas kkādas preces un pēc tam degvielas čeki, lai vieglāk pārbaudīt vai sakrīt ar ceļazīmē uzrādītajiem. Bet nu laikam, ka vienai av. personai būs jāveido vairāki avansu norēķini, lai būtu hronoloģiski.
Paldies, ka dalījāties ar viedokļiem!
Kāpēc vienai personai vairāki avansa norēķini vienā periodā? Tas gan nez vai ir loģiski.
Nu tāpēc, ka pērk i preces i degvielu.
Lai būtu hronoloģiski salīmēts, tad visi čeki kopā ar degvielas čekiem un grūtāk pārbaudīt ar ceļazīmē uzrādītajiem. Un vienam vēl ir divas mašīnas (vieglā un smagā)
Vai jūs tā nedarītu?
Nedarītu gan.
Vai tad jūs nenumurējat tos čekus?
Man ir sanumurēti, avansu norēķinā arī šis (iekšējais avansu nor.) numurs redzams un baudīt var pēc tā. Galvenais, lai "trešā kompetentā persona" saprot.
Mumurēju čekus. Katram av. norēķinam čeki ir sanumurēti pēc kartas...
"trešā kompetentā persona" saprata. tik aizrādīja, ka nav ievērota hronoloģija pēc datumiem.
ha... mumurēju
Manuprāt, tā hronoloģija neattiecas uz avansu norēķiniem. Jo grāmatoti visi tie čeki tiek ar vienu datumu - hronoloģiski!
Jā, nav viņiem sajēgas no grāmatvedības un, laikam, nekad arī nebūs!:'(
Закрыть
Краткое описание нарушения