Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

Maijai! К списку тем

Maijai!
Paldies, bet vai PZ aprēķinā peļna pirms nodokļiem nemainās, ja pirms nodokļiem ir

(- ) 300 zaud., nodoklis ir 150 ( pēc dekl.), kas notiek ar aili peļņa pēc nodokļiem? un vēl, vai tie pielikumi, kas nāk bilancei klat arī ir japilda, piem. saimn. darb. rezultāts?
Pele2
Pele2 30.03.2004 18:45
16 сообщений на сайте

Ответы (1)

Ja pirms nodokļiem ir zaudējumi (arī deklarācijas 1.r.), bet nodoklis tomēr ir jāmaksā, tad uzrādot to peļņas vai zaudējumu aprēķinā iznāk, ka nesadalītās peļņas vietā Jums ir nesegtie zaudējumi (-300 - 150 = -450).

Nesajauciet nakošā gada deklarācijā: ar šādiem zaudējumiem nedrīkst koriģēt AIe. Tie paliks bilancē un samazināsies tikai tad, ja kādreiz kaut kas paliek pāri no peļņas pirms nodokļiem, no kuras atskaitīts UIN.
Mu-maija
Mu-maija 30.03.2004 19:01
15900 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.