Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
Atkal pamatlīdzekļi К списку тем
Barija 12.03.2008 12:05
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
Ответы (10)
"Pamatlīdzekļu nolietojuma un nemateriālo ieguldījumu vērtības norakstīšanas aprēķina kopsavilkums"
Barija 12.03.2008 13:26
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
Ja divus samainījāt pret vienu - tad tie abi divi PL ir jāizslēdz un jaunais jāieliek ar savu sākotnējo vērtību kā jauns iegādāts.
Tā arī izdarīju, bet skaitļi rāda brīnumus...
Barija 12.03.2008 13:32
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
Tad kaut ko ne tā izdarījāt. Vai Jums ir programma?
Ja nu galīgi nesanāk, varat man uz e-pastu visas trīs PL kartītes atsūtīt. Es kādā brīdī paskatīšos. Varbūt spēšu palīdzēt.
Ja nu galīgi nesanāk, varat man uz e-pastu visas trīs PL kartītes atsūtīt. Es kādā brīdī paskatīšos. Varbūt spēšu palīdzēt.
"Pamatlīdzekļu nolietojuma un nemateriālo ieguldījumu vērtības norakstīšanas aprēķina kopsavilkums"
Pirmo reizi dzirdu ka Bilancei ir tāds pielikums:-<
Bet AndaZ padoms pareiz.
Pirmo reizi dzirdu ka Bilancei ir tāds pielikums:-<
Bet AndaZ padoms pareiz.
Uz šī pielikuma pamata UIN tiek uzrādīts PL nolietojums nodokļiem. Tas, kā jau Ilma teica, nav bilances pielikums.
Traucē pat zināmas summas- uzkrātais nolietojuma nodoklis 5. ailē rādās par daudz (abiem pārdotajiem), un atlikusī vērtība klīst 3.un4. ailēs:-@
Barija 12.03.2008 14:26
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
Andaz aizsūtīju jums e-pastu.:-)
Barija 12.03.2008 15:55
180 сообщений на сайте
180 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть