Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Вопросы внутреннего бухгалтерского учета. Делопроизводство
PL kartītes К списку тем
Ответы (6)
Es arī domāju, ka ieviest kartītes pēc iegādes dokumentiem un nolietojumā ierakstīt to, ko tā grāmatvede ir iegrāmatojusi.
Tomēr jābūt kartītēm ar visiem ierakstiem(pēc likuma), un tas,ka viņa to neizdarija, nebūs attaisnojums.
Tomēr jābūt kartītēm ar visiem ierakstiem(pēc likuma), un tas,ka viņa to neizdarija, nebūs attaisnojums.
7789 31.03.2004 09:40
146 сообщений на сайте
146 сообщений на сайте
Firma grāmatvedības dator programma ir? ja ir tad jaapskatas vai gadījuma tur jau nav aprēķināts tad atliks tik izdrukat. tā vizmaz man ir.
Tets 31.03.2004 15:17
2 сообщения на сайте
2 сообщения на сайте
diemžēl nav, tur taisīja grāmatvedību pensionāre, kas baidās vispār no datora, tapēc viss ar roku vests un pēc nez kādas metodes, labi, ka vismaz gada pārskatu viņa pati uztaisīja. PL vinjai ir tikai PL un inventāra uzskaites grāmata ( uzskatu ka tāda nu gan nebija vajadzīga) un nolietojums pa apgrozījuma pārskatiem jāmeklē.
Bet kā ir vislabāk vest PL uzskaiti?
Man ir kartiņas, kopsavilkums nu un uzskaites žurnāls
Vai ar to pietiek?
Man ir kartiņas, kopsavilkums nu un uzskaites žurnāls
Vai ar to pietiek?
Panta 31.03.2004 16:42
56 сообщений на сайте
56 сообщений на сайте
Panta, manuprāt pietiek ar PL kartiņām un kopsavilkumu un nolietojuma pa kategorijām kartiņām. Ja nu vienīgi uzskaites žurnāls noder, ja ir kā PL zeme, kurai noleitojumu nerēķina un respektīvi arī Pl kartīti nav jēgas ieviest zemei, jo PL kartīte jau vairāk domāta noleitojuma uzskaitei.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть