Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

kā labot? К списку тем

kā labot?
Zvanīja no VID, prasa atsūtīt labojumu PVN deklarācijai par 02.2007. Tajā laikā vēl nebijam pieslēgišies EDS. Kādā veidā man tagat jāsniedz labojumu? Un ko sūtīt? Tikai labotu pielikumu? vai visu deklarāciju kopumā? ja visu, tad to laikam var izdarīt ar EDS, tikai kur norādīt ka tas ir labojums?
Lippka
Lippka 13.03.2008 12:04
115 сообщений на сайте

Ответы (7)

Es nosutiju visu deklaraciju kas jābut
Svkar
Svkar 13.03.2008 12:12
179 сообщений на сайте
Ja bija iesniegts papīra formātā, tad labojumi jāiesniedz papīra formātā.
Andaz
Andaz 13.03.2008 15:55
27892 сообщения на сайте
Es laboju IIN par mēnesi, kad nebijām pieslēgušies EDS. Pieņēma un nav zvanījuši, ka nav saņemts.

Ja iesniedz labojumu PVN deklarācijai, tad ir jāsniedz viss, gan deklarācija, gan pielikumi. Vispirms pamēģiniet elektroniski.
Uce
Uce 13.03.2008 17:22
231 сообщение на сайте
Отчеты в бумажной форме и исправления в бумажной форме... но если вы сдавали, может у вас м печатью есть декларация? тогда просто скопируйте...
Lons
Lons 13.03.2008 17:26
нет сообщений на сайте
Отчеты в бумажной форме, исправления сдаю в ЭДС по ним. Ввсе ок.
Inst
Inst 13.03.2008 17:51
нет сообщений на сайте
Ja no VID zvanīja, tad noteikti pateica, ko no Jums sagaida.

"... Ja iesniedz labojumu PVN deklarācijai, tad ir jāsniedz viss, gan deklarācija, gan pielikumi. Vispirms pamēģiniet elektroniski... "

Šis apgalvojums nav patiess - ir jāiesniedz tikai tas pārskats, kurš jālabo.
Aivars007
Aivars007 13.03.2008 22:19
26984 сообщения на сайте
Esmu speciāli jautājusi VID par PVN deklarāciju precizējumu iesniegšanu un man ir teikts, ka ja labo deklarāciju, tad ir jāsūta ar visiem pielikumiem, vārdu sakot viss, kas saistīts ar tā mēneša PVN.

Pati jau arī par to brīnos, bet tā arī daru.
Uce
Uce 14.03.2008 20:36
231 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.