Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Naudas plusma
Помогите пожалуйста!!! Запуталась как заполнить и не сходиться! Ведб если все остальные отчеты - баланс сошлись значит тут тоже должно просто-то что-то не там стваиться!
Не сходиться на 15 Лс.
Где может быть ошибка ?
Peļņa (+) vai zaudējumi (-) pirms ārkārtas posteņiem un nodokļiem korekcijas: 2 764
pamatlīdzekļu nolietojums (+) 479
uzkrājumu veidošana (izņēmot uzkrājumus nedrošiem parādiem) 69
Peļņa vai zaudējumi pirms apgrozāmo līdzekļu un īstermiņa saistību atlikumu izmaiņu ietekmes korekcijām 3 312
debitoru parādu atlikumu pieaugums (-) vai samazinājums (+) -1 409
krājumu atlikumu pieaugums (-) vai samazinājums (+) -281
piegādātājiem, darbuzņēmējiem un pārējiem kreditoriem maksājamo parādu atlikumu pieaugums (+) vai samazinājums (-) 2 850
Bruto pamatdarbības naudas plūsma 4 472
Izdevumi uzņēmuma ienākuma nodokļa maksājumiem 230
Naudas plūsma pirms ārkārtas posteņiem 4 242
Naudas plūsma no ārkārtas posteņiem -
Pamatdarbības neto naudas plūsma 4 242
Pamatlīdzekļu un nemateriālo ieguldījumu iegāde -3 209
IegIeņēmumi no akciju un obligāciju emisijas vai kapitāla līdzdalības daļu ieguldījumiem 2 000
Finansēšanas darbības neto naudas plūsma 2 000
V. Pārskata gada neto naudas plūsma pieaugums (+), samazinājums (-) 3 033
VII. Naudas un tās ekvivalentu atlikums pārskata gada beigās 3 018
uldīšanas darbības neto naudas plūsma -3 209
Помогите!
Ответы (57)
Uce
ziņojumu: 52 13.03.2008 15:46
"es vispirms sastādu naudas plūsmas darba tabulu. Ja vēlaties varu aizsūtīt uz e-pastu, tikai šobrīd vairs neesmu darbā, tad rīt no rīta. Man tā ir latviešu mēlē - ja tas netraucē."
Vai es arii vareetu paluugt darba tabulu NP peec netiesas met.? Vairs nezinu kur mekleet... un naudas pluusma arii neiet...
Uce
Varbūt es arī varētu palūgt darba tabulu naudas plūsmai pēc tiešās metodes. E-pasts:
sigitakalke@inbox.lv
Unce
Lūdzu, esiet tik mīļa un atsūtiet arī man to tabuliņu
shukinjsh@inbox.lv
Uce
Varbūt es arī varētu palūgt darba tabulu naudas plūsmai pēc tiešās/ netiešās metodēm. E-pasts:
julija-ventspils@one.lv
Uce
man arī ir problēmas ar naudas plūsmu.
lūdzu atsūtiet man arī darba tabulu naudas plūsmai pēc tiešās/ netiešās metodēm. E-pasts:
katarin@promedia.lv
Paldies!
MAn arī ir problēmas. Vai varu palūgt atsūtīt
kajs29@inbox.lv
Paldies.
Un man arī neit:-< , vai varu palūgt atsūtīt arī
mailik@inbox.lv
Paldies
un man arī - visas metodes, kādas vien ir
UCE
VARĒTU PALŪGT DARBA TABULIŅU NETIEŠAI NAUDAS PLŪSMAI.
gramatvede@geoplan.lv
Paldies
Lūdzu,lūdzu man arī atsūtiet puma5@inbox.lv.Paldies
Uzskatu, ka šādām tabulām ir nozīme tikai tad , ja ir skaidrs kāpēc katrs cipars šajā tabulā ielikts ( jēga).
Es arī ļoti gribētu šo tabuliņu
kraive@inbox.lv
Jau iepriekš paldies.
Ilma, похоже, что это "глас вопиющего в пустыне".;-)
Varētu palūgt darba tabuliņu netiešai naudas plūsmai?
izineta@inbox.lv
Paldies
Labdien!!!
Sakiet vai kādam vēl ir saglajājusies šī darba tabula naudas plūsmas pārskatam pēc netiešās metodes???
Es būtu priecīga, ja kāds man viņu pārsūtītu. Es netieku šogad galā ar šo pārskatu.
Lūdzu, lūdzu
kiki.iki@inbox.lv
Priekš kam tabula, kad ir EDS forma? Priekš kam gatavot to formu, kad nav obl obligāti, Tiem kam ir obligāti, palīdz viņas revidents.
Tabula ir kā paraugs- priekšdarbs šai atskaitei. Ko dod EDS forma ja cipari kopā nelīmējas.
Закрыть
Краткое описание нарушения