Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Для новичков

Ieņēmuma un izdevuma žurnāls К списку тем

Ieņēmuma un izdevuma žurnāls
Labdien! Es esmu IDV.Grāmatvedība tiek vesta vienkāršā ierakstā. Sakiet kā pareizi jāraksta minētā žurnāla kases ailē.Ja tiek ierakstīti čeki un tos maksā caur kasi. Vai katra mēneša sakumā ir jāraksta aizdevuma līgums?? Kā tas notiek ar skaidro naudu??
Rone2
Rone2 14.03.2008 09:21
126 сообщений на сайте

Ответы (5)

Saimnieciskajiem izdevumiem nepieciešamo naudu varat iemaksāt kā privātos ieguldījumus. Žurnālā tie būs ailē, kur raksta ieņēmumus, kas nav attiecināmi uz nodokļa aprēķināšanu. Tāpat, ja ir nepieciešams, varat jebkurā laikā naudu no kases personīgām vajadzībām izņemt. Un par šādiem darījumiem aizņēmuma līgumu slēgt nav nepieciešams.
Zvaigznite
Zvaigznite 14.03.2008 09:40
183 сообщения на сайте
Tad sanāk tā.Piemēram, ja pa mēnesi skaidrā naudā pa čekiem ir izlietots 50Ls, tad mēneša sākumā 7 un 17 ailē ierakstu 50 Ls. vai es pareizi sapratu?
Rone2
Rone2 14.03.2008 10:30
126 сообщений на сайте
Ja aiļu nosaukumi ir kā raksta Zvaigznīte tad pareizi.
Ilma
Ilma 14.03.2008 10:32
30495 сообщений на сайте
Nesapratu, kāda Zvaigznīte?
Rone2
Rone2 14.03.2008 13:08
126 сообщений на сайте
Ai, pieleca . Paldies par atbildēm!
Rone2
Rone2 14.03.2008 13:10
126 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.