Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Для новичков
a/m patapinājuma līgums pašnodarbinātai personai. К списку тем
Ответы (16)
А вы разве доход получали? Раз безвозмездно в аренду отдали, то и расходов никаких не будет. Надо было договор аренды заключать.
Es laikam nepareizi noformulēju jautājumu. Nu piemēram pašnodarbinātā persona noslēdz a/m patapinājuma līgumu ar savu draugu. Raksta izdevumu, ienākumu žurnālu, maršruta lapas...Skaidrs ir tas, ja a/m būtu uz pašnodarbinātā vārda, tad var pielietot nolietojumu 40%, bet kā īsti ir šajā gadījumā, kad ir patapinājuma līgums!? Tas man nav skaidrs!
Degvielu jānoraksta pēc čekiem un ceļazīmēm saimnieciskās darbības vajadzībām , bet ne vairāk kā 70%.
Man atkal radās jautājums:-D
Ja gada laikā šim transporta līdzeklim ir pirktas rezerves daļas...ko iesākt ar šiem čekiem??? Ja varētu ņemt vērā nolietojumu, tad skaidrs, ka liktu čeku summu pie a/m vērtības un tad *40%
Ja gada laikā šim transporta līdzeklim ir pirktas rezerves daļas...ko iesākt ar šiem čekiem??? Ja varētu ņemt vērā nolietojumu, tad skaidrs, ka liktu čeku summu pie a/m vērtības un tad *40%
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть