Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Налоги и пошлины

UIN К списку тем

UIN
Javljaetsja li novie gruzovie a/m i pricepi,takie kak SCANIA VOLVO "JAUN.TEHNOLOG.IEKARTE" i mozno li pri raschete nodoklu nolietojuma IV.kategor.primenitjkoefficient 1.5, to estj x 1.5 plus 2 x 20% ???
Juliasimakova
Juliasimakova 14.03.2008 16:17
3 сообщения на сайте

Ответы (3)

Domāju ka nē.
Ilma
Ilma 14.03.2008 16:20
30495 сообщений на сайте
(13) Jaunas ražošanas tehnoloģiskās iekārtas šā panta izpratnē ir nelietotas (jaunas) darba mašīnas noteiktu secīgu tehnoloģisko operāciju kopuma veikšanai, kā rezultātā darba priekšmeta (viela, materiāls, izstrādājums) īpašības tiek pārveidotas, tādējādi radot darba priekšmeta vērtības pieaugumu, un būtiskas minēto darba mašīnu palīgierīces un palīgrīki, ar kuriem papildina darba mašīnu tehnoloģisko operāciju kopuma veikšanai. Darba mašīnas ir ietaises (mehānismi vai to komplekss), kuru būtiska sastāvdaļa ir pilnpiedziņas izpildsistēmas un vadības sistēma. Tirdzniecības tehnoloģiskās iekārtas šā likuma izpratnē nav ražošanas tehnoloģiskās iekārtas.

Likums "Par UIN" 13.pants
Alenushka
Alenushka 14.03.2008 16:23
1041 сообщение на сайте
Jaun.teh.iekārte ir jaunas darba mašīnas noteiktu secīgu tehnoloģisko operāciju kopuma veikšanai, kā rezultātā darba priekšmeta īpašības tiek pārveidotas,tādējādi radot darba priekšmeta vērtības pieaugumu.... Darba mašīnas ir ietaises (mehānismi vai to komplekss),kuru būtiska sastāvdaļa ir pilnpiedziņas izpildsistēmas un vadības sistēma (UIeN 13.p.1.3.d.)Ja dumaju gruzovie a/m i pricepi ne scitajutsja takovimi/ Idut v 4.kategorijuun dlja nalogovogo nolietojumsa x2 (40%).
Jevgenijs1
Jevgenijs1 14.03.2008 16:23
162 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.