Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
amortizētās aizstāšanas izmaksas К списку тем
amortizētās aizstāšanas izmaksas
Sveiki!
Es palaidu garām momentu, varbūt kāds pateiks kopš kura brīža PL atlikušo vērtību nod. nol. samazina par amortizētās aizstāsanas izmaksām veicot PL atjaunošanu? Un normas par kapitālām izmaksām, kas bija agrāk vairs nav spēkā?
Ответы (5)
Es tā domāju ka no brīža kad pieņēma LGS Pamatlīdzekļi.Tagad viss pēc tiem.
7.LGS, kur ir definētas a.a.i. ir obligāti piemērojams ar 2007.g.
Bet MK noteikumi nr.556, kuri skaidro UIN likuma normas prasības ir spēkā ar 2006.g. 1.VII
Arī grozījumi 13.pantā jau satur skaidrojumu par a.a.i. (2.daļa)
Vēl sīkāk - Metodiskais mteriāls.
Paldies, mīļie!
Mu-maija mani tieši interesē, ar kuru gadu pamainījās grozījumi UIN 13. pantā par tām kapitālajām izmaksām (atrast likumu vecā redakcijā nevaru)? 2006. gadā es remonta izmaksas pievienoju PL vērtībai pilnā apmērā un nodokļu aprēķinam arī, neko neaizstājot (revidents itkā neko neteica, var būt nepamanīja). Šo gadu man ir vēl laiks izlabot (to arī darīšu) pēc a.a.i. Mani interesē vai 2006. gads man ir pareizs?!
2006.gadā jau bija jarēķina a.a.i., ja PL vērtība ir būtiska starp pārējiem PL, un aizvietotās detaļas (daļas) vērtība ir būtiska attiecībā pret paša PL vērtību (spēka ar 2006.g. 1.jūliju)
Paldies Mu-maija
no kļūdām mācos
Закрыть
Краткое описание нарушения