Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
naudas plusma К списку тем
77sveta 31.03.2008 23:14
23 сообщения на сайте
23 сообщения на сайте
Ответы (6)
Если трудно, попробуйте по кассовому принципу: раскидайте по потокам полученные и заплаченные денежки (по всем счетам 2.6) в указанной в схеме стандарта последовательности.
Šogad sāku domāt tas nesanāk īpaši pareizi,kad ņemam naudas kontus un sašķirojam, jo tur iekšā ir arī PVN (piem.ja ņemam ieņēmumus 2310, vai izdevumus no 5310), standartā paredzēts ņemt ieņēmumus un koriģēt ar debitoru atlikumu starpību, izdevumus ar kreditoru atlikumu starpību utt. Kā citi dara - naudas kontus sašķiro un PVN paliek iekšā?
Ane 31.03.2008 23:47
619 сообщений на сайте
619 сообщений на сайте
А я бы посчитала оба метода и потом бы определилась, какой выбрать.Тем более, фирма маленькая.
Хотя, сама сторонник косвенного.:-)
Хотя, сама сторонник косвенного.:-)
Ane!
Tieši tā, ja ņemamies ar pamatdarbības naudas plūsmu.
Ieguldīšanas NP PVN ir jāizdala atsevišķi un jāiebaksta PD NP.
Priekš tā jau Jums ir analītika, lai rakt dziļumā, nevis tikai ierakstīt cipariņus tabuliņā
Tieši tā, ja ņemamies ar pamatdarbības naudas plūsmu.
Ieguldīšanas NP PVN ir jāizdala atsevišķi un jāiebaksta PD NP.
Priekš tā jau Jums ir analītika, lai rakt dziļumā, nevis tikai ierakstīt cipariņus tabuliņā
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть