Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Apvārsnis pret HansaWorld pret Microsoft Dynamics AX К списку тем
Apvārsnis pret HansaWorld pret Microsoft Dynamics AX
Vai kāds var palīdzēt noteikt, kurš ir labākais?
http://www.vgk.lv/lv/forum/3/68871/
Ответы (10)
_darbs_ @
e-apollo.lv
bet apvārsnis tāpat labāks
Microsoft Dynamics AX - tur ir daudz lielākas iespējas kā Apovārsnī! Daudz lielākas!
Andaz- jūs esat strādājusi ar Axaptu?
Man ar Axaptu ir bijusis sadarbība vienu mazmazu laiciņu. Tagad ar šo programmu strādā draudzene.
Varbūt Aldis_pck un Andaz arī vēlas visas domas izteikt, piedaloties aptaujā? Paldies!
Man nepatīk veikt šādu nekonkrētu salīdzināšanu. Jāskatās programmas pielietojums konkrētā nozarē, prasības pēc funkcionalitātes u.t.t. savādāk sanāk tikai tukšu salmu kulšana. Vienam patīk māte, otram meita, trešajam ...
un Hansa world nemaz nepiedāvā tādus risinājumus kas ir APvārsnim
"un Hansa world nemaz nepiedāvā tādus risinājumus kas ir APvārsnim" - kas tie par risinājumiem, miniet dažus? apvāršņa mājas lapā nemanīju.
Ta nav jau daudz grāmatveži, kas ir strādājuši 2 gadu laikā (max laiks, kad ievieš kādus būtiskus jaununājumus programmā). Pašlaik strādāju ar Apvārsni- laba programma, patīk, esmu strādājis ar Hansa (kādus 8-10 gadus atpakaļ)- arī likās laba, nesen pētīju Microsoft Dynamics - no pirmā acu uzmetiena likās pagrūta, bet pieļauju, ka grāmatveži, kas lieto to ikdienā ir citās domās...
Закрыть
Краткое описание нарушения