Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Годовой отчет
GP sagatavošanai palīgs? К списку тем
Ответы (25)
Par savstarpoējo ieskaitu ir materiāls manā failu glabātuvē.
Par GP - ko tieši Jūs gribat, lai ierāda?
Par GP - ko tieši Jūs gribat, lai ierāda?
Nu tas būs mans pirmais Gada pārskats. Strādāju grāmatvedības firmā, bet šeit tomēr visi ir pārāk aizņemti, lai man parādītu visu no a - līdz Z. Gribu,m lai man ierāda , ar ko sākt un vispār kopā ar mani sataisa GP. Vai kāds To varētu? Es Srtādāju Centrā;-)
Kurš svešs grāmatvedis ies uz to grāmatvedības firmu, vai tad firmas direktore pieņem grāmatvedības firmās tik nekompetentus cilvēkus...
Izlasīju par savstarpējo ieskaitu. Tikai man biku atšķiras, man vajag uztaisīt smuki - 2310 un 5310.
Sondors, bet konta numurus jau var ierakstīt kādus vajag tur aprakstīts princips, kā to izdarīt, ja partneri ir dažādi.
Linete
ziņojumu: 63 04.04.2008 15:22
Kurš svešs grāmatvedis ies uz to grāmatvedības firmu, vai tad firmas direktore pieņem grāmatvedības firmās TIK NEKOMPETENTUS cilvēkus...
ziņojumu: 63 04.04.2008 15:22
Kurš svešs grāmatvedis ies uz to grāmatvedības firmu, vai tad firmas direktore pieņem grāmatvedības firmās TIK NEKOMPETENTUS cilvēkus...
Ja Andaz tev ir grāmatvedības firma, tad es jau neattiecinu uz visām firmām vienādi, bet uz šo Soondors atbildi, un šeit forumā daudzi uzdotie jautājumi ir......, kad vispirms jāsāk ar kursiem.
Mīļā Linete esi tik jauka un pamet šo čatu..liela gudriniece esi atradusies, laikam esi kā skabarga savam šefam pakaļā ? Arī Tu kādreiz sāki, un bez prakses pārskatu uztaisīt nevar..teorija nav virsotne.:-P
Linete, būt topam šefam kā darbiniece un kā sieviete patīkama, nenozīme kā jums kā cilvēkam ir takts un audzināšana!
Es arī taisu savu pirmo bilanci un varu pateikt, kā bez praksi un palidzību no citiem grāmatvežiem nevarēju izdarīt pat pusi no bilnaci.
Es arī taisu savu pirmo bilanci un varu pateikt, kā bez praksi un palidzību no citiem grāmatvežiem nevarēju izdarīt pat pusi no bilnaci.
Jekabu 05.04.2008 19:25
745 сообщений на сайте
745 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть