Diemžēl nevar, jo iepriekšējā grāmatvede man nodeva tikai attaisnojamos dokumetus un operatīvo bilanci uz 01.05. (bija baigi apvainojusies, ka viņu atlaida), tur es redzu jaunu kreditoru sadalījumu no gada sākuma, bet pati sāku apgozījumus taisīt no 01.01. ,ticu pēdējai bilancei, bet neticu operatīvajai, vienkārši salīdzinu ar viņas tiem 5 mēnešiem kas sakrīt un kas nē, bet kā atsperes punktu ņemu pēdējo gada bilanci, tāpēc tagad jāgudro kas un kā...

A vēl jautājums, varbūt varēsiet palīdzēt: Mums izstādīja rēķinu par operativo līzingu EUR, uz to dienu bija pieņemsim 200Ls, bet samaksas brīdī maksājām 198Ls, kur tos 2 latus likt? uzreiz kā valūtas ienākumiem vai uz konvertācijas kontu un gada beigās skatīties valūtu kursu izmaiņas, vai kā? un ja darījums notiek valūtā, nevar taču grāmatot 5310, jo maksājums var būt mazāks vai lielāks un tad būs parāds vai pārmaksa. Es izveidoju atsevišķu kontu, kur notiek darījumi EUR, tad it kā daudz maz loģiski. Bet kas ar to valūtu kursa pārrēķināšanu gada beigās būs, lai noteiktu ienākumus vai zaudējumus no svārstībām, to gan nesaprotu...?